ONZE DIENSTEN

Met onze diensten ondersteunen we u graag op weg naar een betere en veiligere organisatie.

Advies

Wij richten ons advies op twee gebieden, namelijk: veiligheid en handhaving. U kunt denken aan aanpak van jeugdoverlast, een benchmarkonderzoek, het opzetten van informatiegestuurd handhaven en het actualiseren van beleid. We stellen bijvoorbeeld een handhavingsuitvoeringsplan op, voeren de Ontwikkelscan Handhaving uit of maken een verbeterplan voor het team. Ook bieden we de Agressie Monitor om agressie op de werkvloer tegen te gaan. Onze adviseurs kennen de praktijk en helpen vandaaruit uw team verder in hun ontwikkeling. Hierbij zijn we scherp in onze analyses en pragmatisch in onze aanpak. We gaan voor duurzame verandering in uw team.

Detachering

We willen zorgen voor veranderkracht in uw organisatie. Dit doen wij ook door het leveren van professionals die uw organisatie tijdelijk komen versterken. Denk aan inhoudelijke professionals, zoals: senior boa,’s, beleidsmedewerkers of interim-managers.

Daarnaast biedt AVH de mogelijkheid om uw projecten tot resultaat te brengen. Dit kunnen grotere projecten zijn (programmamanagement), maar ook kleinere projecten op het gebied van veiligheid en handhaving.

Training

Om coördinatoren en boa’s te ondersteunen in hun steeds zwaarder wordende takenpakket heeft Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving diverse trainingen ontwikkelt, zoals de training voor boa-coördinatoren, training signalering ondermijning en informatiegestuurd handhaven. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in Driebergen of op locatie. Ze worden gegeven door professionals die de praktijk goed kennen. Naast vaste onderdelen in de trainingen bieden we ook maatwerk.

Coaching

Om uw team naar een hoger niveau te brengen bieden we coaching door professionals aan. Hij of zij kan individuele handhavers direct of indirect sturen op hun manier van werken. Door hen te helpen om kritisch naar zichzelf en anderen te kijken, vergroten we het zelflerend en zelfcorrigerend vermogen binnen uw team. Ervaren coaches draaien mee tijdens de dagelijkse werkzaamheden en ondersteunen uw medewerkers. Dit kan in teamverband of individueel zijn. Ze observeren, geven richting en evalueren voortdurend.

Naast bovenstaande diensten biedt AVH de mogelijkheid om uw projecten tot resultaat te brengen. Dit kunnen grotere projecten zijn (programmamanagement), maar ook kleinere projecten op het gebied van veiligheid en handhaving.  Ons team helpt u graag verder.