Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen we u graag op weg naar een betere en veiligere organisatie.

Advies

We zetten ons in voor de doorontwikkeling van handhavingsteams, het versterken van ketensamenwerking en we bieden inhoudelijke advisering op veiligheidsthema’s binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. Denk hierbij aan thema’s als ondermijning, sociale veiligheid en jeugd & veiligheid.

Detachering professionals veiligheid en handhaving

Detachering

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving ondersteunt uw organisatie met inhoudelijke professionals die ontbrekende expertise inbrengen of interim-managers die met leiderschap uw organisatie verder brengen.

Training

In het werkveld van Toezicht en Handhaving gebeurt veel. Er zijn veel ontwikkelingen en de verwachtingen van bestuur, ketenpartners en burgers liggen steeds hoger. Met onze trainingen willen we de draagkracht van handhavingsteams vergroten. We bieden trainingen in reële praktijksituaties voor zowel boa’s als leidinggevenden.

Coaching

Om uw team naar een hoger niveau te brengen is het mogelijk om leidinggevenden of medewerkers te laten trainen of coachen door onze professionele coaches die de praktijk goed kennen. Dit kan individueel of in teamverband.

Naast bovenstaande diensten biedt AVH de mogelijkheid om uw projecten tot resultaat te brengen. Dit kunnen grotere projecten zijn (programmamanagement), maar ook kleinere projecten op het gebied van veiligheid en handhaving.  Ons team helpt u graag verder.