Coaching

We bieden ervaren professionals die leidinggevenden, teams of individuele handhavers ondersteuning kunnen bieden door middel van coaching.

Om uw team naar een hoger niveau te brengen bieden we coaching door professionals aan. Hij of zij kan leidinggevenden, teams of individuele handhavers direct of indirect sturen op hun manier van werken. Door hen te helpen om kritisch naar zichzelf en anderen te kijken, vergroten we het zelflerend en zelfcorrigerend vermogen binnen uw team. Onze coaches draaien mee tijdens de dagelijkse werkzaamheden en ondersteunen uw medewerkers.

Ons aanbod in coaching

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van coaching. Meer informatie over wat wij uw organisatie kunnen bieden? Neem gerust contact op met Gert-Jan Schippers om de mogelijkheden te bespreken.

Gert-Jan Schippers
Gert-Jan Schippers

Tel: 06 11 36 68 47
Stuur een e-mail

We nemen uw handhavers mee de straat op om hen met allerlei situaties in aanraking te brengen. Onze coaches observeren, geven richting en evalueren voortdurend. Door een handhaver te helpen kritisch naar zichzelf en anderen te kijken, vergroten we het zelflerend en zelfcorrigerend vermogen van hem of haar binnen uw team.

We bieden praktijkgerichte begeleiding en coaching van bestuurders in hun leidinggevende en bestuurlijke rol.

Bij het coachen van leidinggevenden gaat het om het gericht en concreet vormgeven aan een eigen wijze van leiderschap. De coaching is gericht op het creëren en benutten van de samenhang tussen de eigen kwaliteiten, ambitie en de natuurlijke eigen stijl van leidinggevenden. Of het nu gaat om een ervaren of een beginnende leidinggevende, uiteindelijk ligt de focus op het sneller effectief zijn in de nieuwe situatie of positie. Zonder daarvoor iemand anders te moeten zijn. De coaching staat daarom dicht bij de alledaagse praktijk en is ervaringsgericht.

Onze coaches observeren uw team, geven richting en evalueren. Door uw handhavers te helpen kritisch naar zichzelf en anderen te kijken, vergroten we het zelflerend en zelfcorrigerend vermogen binnen uw team.

We bieden onder andere praktische begeleiding bij:

  • het creëren en in lijn brengen van de teamvisie, -missie en strategische doelen
  • het creëren van een goede teamsamenstelling, teamsamenhang en teamsamenwerking
  • het herstellen of creëren van veiligheid en vertrouwen in teams
  • het bereiken van resultaten vanuit een gezamenlijke ambitie
  • (persoonlijke) integriteitsvraagstukken binnen teams
  • (persoonlijke) conflicten binnen het team

Wat anderen zeggen: “Ik merk een veranderende opstelling ”
“Ik had vooraf niet gedacht dat er op een relatief korte termijn toch een mooi resultaat te behalen was in ons Boa-team. Ik merk een veranderende opstelling van onze boa’s. Heel erg mooi om te zien! En voor mij zijn een aantal zaken ook een stuk duidelijker geworden dankzij de gesprekken met Aad van Duijn.”
~ Teamleider Beheer Openbare Ruimte en Toezicht & Handhaving bij Gemeente Leudal.

Sterk op inhoud
Jarenlange ervaring
Veelzijdig team
Duurzame verandering

Wie zijn de professionals van AVH?