Detachering

We willen zorgen voor veranderkracht in uw organisatie. Dit doen wij ook door het leveren van professionals die uw organisatie tijdelijk komen versterken.

Denk hierbij aan inhoudelijke professionals, zoals: senior boa’s, beleidsmedewerkers of interim-managers. Daarnaast biedt AVH de mogelijkheid om uw projecten tot resultaat te brengen. Dit kunnen grotere projecten zijn (programmamanagement), maar ook kleinere projecten op het gebied van veiligheid en handhaving.

Detachering professionals veiligheid en handhaving

Ons aanbod in detachering

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van detachering. Meer informatie over wat wij uw organisatie kunnen bieden? Neem gerust contact op met Gert-Jan Schippers om de mogelijkheden te bespreken.

Gert-Jan Schippers
Gert-Jan Schippers

Tel: 06 11 36 68 47
Stuur een e-mail

We beschikken over meerdere professionals met ruime ervaring in het domein Openbare Orde en Veiligheid (OOV). Zij zijn onder andere inzetbaar binnen gemeenten, veiligheidsregio’s, ministeries, RIEC’s of veiligheidshuizen.

Inzet van een professional kan op basis van detachering of voor het kortstondig oppakken van projecten of adviestrajecten voor uw organisatie.

Een groot deel van ons werk bestaat uit het professionaliseren van handhavingsteams, het ontwikkelen van handhavingsbeleid, het implementeren van wijkgericht werken of informatiegestuurd handhaven en het coachen en begeleiden van boa’s. AVH wil zorgen voor veranderkracht binnen handhavingsteams. Om dit te realiseren zetten we diverse professionals in, waaronder interim-managers.

Door het leveren van interim-professionals bieden we uw organisatie tijdelijke versterking op coördinerend niveau om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Onze informatieprofessionals dragen bij aan de ontwikkeling van datagestuurd werken en zorgen ervoor dat uw informatiepositie zo effectief en efficiënt mogelijk wordt ingericht. We kunnen zowel het projectmatig inrichten bieden als tijdelijke analisten.

De professionals vertalen behoefte naar vraag en bieden hulp in de verdere totstandkoming daarvan. Hierbij hebben ze brede kennis en ervaring op het gebied van het structureren, analyseren en duiden van informatie, alsmede het borgen van de informatiepositie. De professionals zijn zowel op projectbasis als op basis van detachering inzetbaar.

Wat anderen zeggen:
“Met Bert Lockx als interim-manager hadden we een ervaren man binnengehaald. Hij heeft echt kennis van zaken binnen het veiligheidsdomein. Bert heeft twee dingen gedaan: vervanging van het hoofd handhaving en ondersteuning van de huidige manager. Hij heeft een goede visie neergezet en bijgedragen aan de uitvoering. De koers is nu ingezet van inputgestuurd naar resultaatgericht werken.”
~ Wim Blok, Directeur Publiekszaken Handhaving en Veiligheid bij Gemeente Leiden

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving beschikt over een team van professionele senior boa’s die sterk zijn op uitvoeringsniveau. Zo zorgen wij voor draag- en veranderkracht binnen uw team.

In tijden van verandering is een professioneel handhavingsteam met voldoende draagkracht van groot belang. Maar wat als er op dit moment in uw team te weinig draagkracht is of zelfs ontbreekt?

Wij willen uw gemeente hier graag in ondersteunen. Wij beschikken over een team van professionele senior boa’s die sterk zijn op uitvoeringsniveau. Onze senior boa’s kenmerken zich door hun uitstekende kennis en expertise, hun brede blik, teamgeest en goede coachings- en gespreksvaardigheden. Kortom, senior boa’s die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de gewenste veranderingen binnen uw team en ingezet kunnen worden om complexe leefbaarheidsproblematiek op te pakken. Hierbij zijn zij nadrukkelijk een aanvulling op uitvoeringsniveau.

Kenmerken van onze senior boa’s:

  • snappen hoe het handhavingsvak in elkaar zit;
  • hebben goede coachings- en gespreksvaardigheden;
  • houden van uitdaging en verandering;
  • zijn flexibel en vernieuwingsgericht;
  • pakken graag complexe problematiek op;
  • zijn goed opgeleid, ook met aanvullende trainingen;
  • hebben ruime ervaring en kennis van bestuurlijke bevoegdheden.

Onze dienstverlening bestaat ook uit met het leveren van Handhavers (boa’s). Kwalitatief goede en ervaren handhavers die uw team tijdelijk kunnen versterken. Voor complexe handhavingsthema’s en om de kwaliteit van uw team op een hoger niveau te brengen. Hiermee leveren we handhavers met veranderkracht en de kwaliteit die u van AVH gewend bent. Onze handhavers leveren wij altijd tijdelijk met als doel om u als gemeente in staat te stellen een eigen professioneel handhavingsteam vorm te geven.

Bent u op zoek naar een ervaren handhaver, jeugdboa, drank- en horeca-boa of senior/coördinator handhaver, neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Sterk op inhoud
Jarenlange ervaring
Veelzijdig team
Duurzame verandering

Wie zijn de professionals van AVH?