Ondermijning

Ondermijning effectief aanpakken doe je samen

De vermenging van de onderwereld met de bovenwereld is een groot maatschappelijk probleem. Ondermijning krijgt daarom landelijk steeds meer aandacht. Het aanpakken van ondermijnende criminaliteit vraagt om een goede samenwerking tussen verschillende partijen en om een regierol voor overheidsinstellingen. Hoe vult u deze rol in binnen uw organisatie?

Vanuit onze ervaring met de aanpak ondermijning voor verschillende RIEC’s en gemeenten helpen wij u met uw vraagstukken op het gebied van ondermijning.

Samen in beweging tegen ondermijning

Met onze ervaring en pragmatische aanpak zorgen we voor een effectieve ondersteuning op verschillende aspecten van ondermijning. Ons aanbod richt zich op zowel de organisatorische inrichting en strategische koers, als de gehele operationele aanpak van ondermijning binnen uw organisatie. Kortom, samen zorgen we ervoor dat uw organisatie in beweging komt tegen ondermijning.

Onze dienstverlening

Met onze dienstverlening op het thema ondermijning bieden we u de ondersteuning die u nodig hebt om ondermijnende criminaliteit effectief aan te pakken.

Wij helpen met het opstellen van nieuwe plannen en het doorlichten van bestaande plannen, zoals een programmaplan.

Beleid

Wij lichten de bestaande processen door en geven advies. Van het binnenhalen, tot het verwerken en het versterken van signalen.

Versterken informatiepositie

Wij leveren professionals met kennis en ervaring in de aanpak van ondermijning die uw organisatie tijdelijk komen versterken.

Detachering

Wij geven trainingen en presentaties om de bewustwording over ondermijning te vergroten en kennis over de aanpak te verdiepen.

Kennisoverdracht

In samenwerking met Bureau Beke verrichten we wetenschappelijk onderzoek over het thema ondermijning.

Onderzoek

Meld u nu aan voor een gratis ondermijningsconsult

De behoefte aan ondersteuning in de aanpak van ondermijning kent verschillende vormen. Om ondermijning effectief aan te pakken is bijna altijd maatwerk nodig. Daarom bieden we u de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend gebruik te maken van een ondermijningsconsult met één van onze adviseurs. In dit gesprek bespreken we uw situatie en geven we u direct mondeling advies over de te nemen stappen. 

Onze adviseur

Erik Souren - Adviseur Ondermijning Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH)
Erik Souren

“Ik zie het het als mijn missie om bij te dragen aan een veiliger leefklimaat. Vanuit mijn praktijkervaring help ik gemeenten aan een gedegen aanpak tegen ondermijning”

+31 (0)6 45 08 32 85

Sterk op inhoud
Jarenlange ervaring
Veelzijdig team
Duurzame verandering

Wie zijn de professionals van AVH?