Maak kennis met Bas Bastiaans

Maak kennis met Bas Bastiaans. Sinds januari is hij als adviseur voor AVH aan de slag gegaan. Zijn expertise ligt met name bij de aanpak van ondermijning.

Graag stellen we Bas Bastiaans  aan u voor.  Hij woont met veel plezier met zijn gezin in onze veelzijdige hoofdstad Amsterdam. Sinds januari heeft hij zich als adviseur bij AVH aangesloten. Bas is van vele markten thuis, maar u kunt met name bij hem terecht voor het ontwikkelen van een aanpak ondermijning of HIC (high impact crime).

Met zowel bedrijfs- en bestuurskunde en criminologie op zak is hij al een tijdje actief als trainer en adviseur, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. De afgelopen twaalf jaar voornamelijk in het veiligheidsdomein voor politie, gemeenten, zorg en onderwijs:

“Ik sluit me graag bij Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving aan. Het is een mooi jong bedrijf waar innovatie en samenwerking aan een veilige omgeving centraal staat. Als zelfstandig projectleider werk ik momenteel in het veiligheidsdomein voor zowel het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Politie, gemeenten, onderwijs en het bedrijfsleven.  Het publiek/privaat samenwerken aan veiligheidsdoelen is voor mij bekend terrein en ik verwacht dat ik mijn ervaringen goed voor de klanten van Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving kan inzetten. Dit kan onder andere voor het ontwikkelen van een aanpak ondermijning of HIC (high impact crime). Daarnaast ben ik vaak actief als trainer voor zowel politieagenten als medewerkers binnen het Openbare Orde en Veiligheid domein. Sinds 2008 ben ik bij vele integrale projecten van gemeente Rotterdam/Amsterdam en de Politie betrokken. Bijvoorbeeld bij de aanpak van ondermijning op Zuid, Veilig Ondernemen (overvalpreventie) en inbraakpreventie. Ook ben ik bekend met het wijkgericht verbeteren van de veiligheid door middel van het begeleiden van bijvoorbeeld inwoners en buurtpreventie groepen. Tot slot werk ik ook regelmatig voor opdrachtgevers in de zorg en welzijn en het onderwijs. Kortom: ik ben van vele markten thuis!”

KENNISMAKEN?
Wilt u kennismaken met Bas? Neem contact met hem op via bas@veiligheidenhandhaving.nl of 06 42 12 14 52.