Nieuws

Bekijk het allerlaatste nieuws omtrent veiligheid, handhaving, onze diensten en ons team.
Aanpak Ondermijning
09 sep: Zo biedt AVH ondersteuning in de aanpak ondermijning
Medio juni is onze adviseur Lukas Verbiesen met een nieuwe opdracht begonnen bij Taskforce-RIEC Brabant Zeeland. Dit is wat hij gaat doen.
Cybersecuritybeeld Nederland 2020
08 sep: Nationaal Cybersecuritybeeld: hoe staat het in uw gemeente?
We geven een vertaling van het Cybersecuritybeeld Nederland 2020 naar de lokale situatie van gemeenten. In dit artikel een aantal basisvragen om de digitale weerbaarheid te vergroten.
Aanpak Ondermijning Veiligheid en Handhaving
02 sep: Ondermijning: zo pakt HLTsamen dat aan
In dit artikel over de integrale aanpak van ondermijning door HLTsamen: de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Er zijn al mooie resultaten geboekt!
Leergang Boa-Coördinatoren
26 aug: Toe aan de volgende stap in je carrière?
Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving heeft de opleiding voor Boa-Coördinatoren vernieuwd en doorontwikkeld naar de Leergang Boa-Coördinatoren.
Het nieuwe normaal
19 aug: Het nieuwe normaal bij AVH
De coronacrisis zorgde ook binnen AVH voor verandering. Een aantal medewerkers blikken terug op de afgelopen periode en delen hun persoonlijke ervaringen.
Beleidsregel paracommerciële horeca
21 jul: Beleidsregels paracommerciële horeca voor gemeente Zevenaar
AVH stelde een set aan beleidsregels paracommerciële horeca op voor gemeente Zevenaar. Lees alles over het resultaat en de aanpak van onze adviseurs Saskia Hofman en Joris Heerkens. 'AVH heeft ons compleet ontzorgd op dit project.'
Week van de Veiligheid 2020 tips
24 jun: Week van de Veiligheid tips
Het nieuwe thema van de Week van de Veiligheid is bekend. In 2020 staat het thema 'weerbaarheid' centraal. Hoe haal je nou het maximale uit deze week? In dit artikel tips voor goede acties.
Team Handhaving gemeente Edam-Volendam
24 jun: De ontwikkeling van Team Handhaving Edam-Volendam
Team Handhaving Edam-Volendam heeft het afgelopen jaar een enorme ontwikkeling ingezet. Lees hier over de goede en forse stappen die zijn gezet.
Bodycams Handhaving
23 jun: Bodycams pilot in Apeldoorn
Wat zijn de ervaringen uit de praktijk met het werken met bodycams? Om hier achter te komen ging AVH in gesprek met Erna (teammanager THOR) en Jaleesa (boa) van gemeente Apeldoorn.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met onderwerpen uit de wereld van veiligheid en handhaving.