Nieuws

Bekijk het allerlaatste nieuws omtrent veiligheid, handhaving, onze diensten en ons team.
Mick Ferwerda
16 jan: Welkom Mick Ferwerda
Adviseur Mick Ferwerda is in januari 2020 bij AVH gestart. Hij gaat diverse thema’s op het gebied van handhaving onderzoeken en uitwerken om gemeenten te ondersteunen.
Handhaving boa's
14 jan: Boa visie 2025: eigen kracht en zelfstandigheid
Het is 2020. Tijd om te reflecteren op de 9 randvoorwaarden uit de boa visie 2020 en om bouwstenen aan te leveren voor 2025. Dit artikel geeft een eerste aanzet.
Handhaving Leiden
08 jan: Verandering in Leiden
Interview met Ine Koevoet, manager Handhaving Openbare Ruimte in Leiden. Welke veranderingen hebben plaatsgevonden na het ontwikkeltraject drie jaar geleden?
Bert Lockx Veiligheid en Handhaving
19 dec: Bert Lockx partner AVH
Vanaf 1 januari 2020 start Bert Lockx als partner binnen AVH. Naast zijn werk als adviseur en interim-manager gaat hij zich inzetten voor het verder versterken van ons bureau.
aanpak gemeente mensenhandel
17 dec: Mensenhandel: de gemeente aan zet
Op dinsdag 12 november was een themabijeenkomst over de gemeentelijke aanpak van mensenhandel. In dit artikel een verslag en praktische tips om mensenhandel in uw gemeente aan te pakken.
Ondermijning de informele economie
13 dec: Ondermijning: ‘de informele economie’
Zie ondermijning niet als een uitwas van de maatschappij maar als een bedrijf. Door de focus op geldstromen kan echt een geloofwaardige aanpak van ondermijning tot stand komen. ‘It’s all about the money’.
Aanpak straatintimidatie veiligheid en handhaving
04 dec: Aanpak straatintimidatie: focus op preventie
Straatintimidatie komt veel voor in Nederland. Denk aan naroepen, uitschelden en de weg belemmeren. AVH stelt een plan van aanpak op voor Zaanstad gericht op voorlichting en preventie.
Geweldsmiddelen handhaving
14 nov: Inventarisatie G40 geweldsbevoegdheden en -middelen
AVH voerde een inventarisatie uit voor het G40 platform Leidinggevenden Handhaving. Dit zal komende tijd ook onder middelgrote gemeenten worden gedaan.
Bijeenkomst middelgrote gemeenten veiligheid en handhaving
13 nov: Welkom op de bijeenkomst Handhaving van 12 december
Op donderdagmiddag 12 december organiseren we alweer de vierde bijeenkomst voor leidinggevenden en medewerkers handhaving middelgrote gemeenten in Houten. Onderwerpen: gebruik van bodycams en resultaatgericht werken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met onderwerpen uit de wereld van veiligheid en handhaving.