Nieuws

Bekijk het allerlaatste nieuws omtrent veiligheid, handhaving, onze diensten en ons team.
Handhavingsteam Stip op de horizon
27 nov: Handhavingsteams en de stip op de horizon
Veel handhavingsteams zijn door de coronacrisis vooral druk om de operationele kant overeind te houden. In dit artikel willen we een doorkijk geven naar de toekomst.
Anouk Driessen
26 nov: Even voorstellen: Anouk Driessen
Vanaf 1 december zal Anouk Driessen als junior adviseur ons team komen versterken. Anouk wil zich graag inzetten voor lokale onderwerpen die het verschil maken voor de samenleving.
Vuurwerkverbod jaarwisseling
24 nov: Een rustige jaarwisseling zonder vuurwerk en horeca. Of toch niet?
Deze jaarwisseling geldt een tijdelijk, algeheel vuurwerkverbod. Zal dit bijdragen aan minder groepsvorming en samenkomsten? Het is maar de vraag...
jeugd gevolgen coronacrisis
18 nov: Jeugd en de gevolgen van de coronacrisis
Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor onze jeugd? Vooral voor kwetsbare jongeren zijn de gevolgen extra groot. Het bij elkaar brengen van partijen, informatie en de juiste aanpak is wat er nu nodig is.
Ralph Gesink Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving
02 nov: Even voorstellen: Ralph Gesink
Welkom Ralph Gesink in ons AVH-team! Met zijn komst vanaf 1 november als salesmanager en interim-manager versterken wij ons team met een echte verbinder die passie heeft voor veiligheid en handhaving.
Geweldsmiddelen en bodycams
29 okt: Geweldsmiddelen en bodycams: alternatief of verlengde? 
Wordt de bodycam met de komst van de korte wapenstok ook in Nederland een instrument om het werk van de boa's te controleren? Maak heldere afspraken om het draagvlak te behouden.
Aanpak Ondermijning
09 sep: Zo biedt AVH ondersteuning in de aanpak ondermijning
Medio juni is onze adviseur Lukas Verbiesen met een nieuwe opdracht begonnen bij Taskforce-RIEC Brabant Zeeland. Dit is wat hij gaat doen.
Cybersecuritybeeld Nederland 2020
08 sep: Nationaal Cybersecuritybeeld: hoe staat het in uw gemeente?
We geven een vertaling van het Cybersecuritybeeld Nederland 2020 naar de lokale situatie van gemeenten. In dit artikel een aantal basisvragen om de digitale weerbaarheid te vergroten.
Aanpak Ondermijning Veiligheid en Handhaving
02 sep: Ondermijning: zo pakt HLTsamen dat aan
In dit artikel over de integrale aanpak van ondermijning door HLTsamen: de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Er zijn al mooie resultaten geboekt!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met onderwerpen uit de wereld van veiligheid en handhaving.