Nieuws

Bekijk het allerlaatste nieuws omtrent veiligheid, handhaving, onze diensten en ons team.
Beleidsregel paracommerciële horeca
21 jul: Beleidsregels paracommerciële horeca voor gemeente Zevenaar
AVH stelde een set aan beleidsregels paracommerciële horeca op voor gemeente Zevenaar. Lees alles over het resultaat en de aanpak van onze adviseurs Saskia Hofman en Joris Heerkens. 'AVH heeft ons compleet ontzorgd op dit project.'
Week van de Veiligheid 2020 tips
24 jun: Week van de Veiligheid tips
Het nieuwe thema van de Week van de Veiligheid is bekend. In 2020 staat het thema 'weerbaarheid' centraal. Hoe haal je nou het maximale uit deze week? In dit artikel tips voor goede acties.
Team Handhaving gemeente Edam-Volendam
24 jun: De ontwikkeling van Team Handhaving Edam-Volendam
Team Handhaving Edam-Volendam heeft het afgelopen jaar een enorme ontwikkeling ingezet. Lees hier over de goede en forse stappen die zijn gezet.
Bodycams Handhaving
23 jun: Bodycams pilot in Apeldoorn
Wat zijn de ervaringen uit de praktijk met het werken met bodycams? Om hier achter te komen ging AVH in gesprek met Erna (teammanager THOR) en Jaleesa (boa) van gemeente Apeldoorn.
Boa-coördinator opleiding Veiligheid en Handhaving
17 jun: ‘Nog meer bewust van onze voorbeeldfunctie’
Rocky en Patricia volgden afgelopen voorjaar de vijfdaagse boa-coördinator opleiding van Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving. Lees over hun ervaring.
Evaluatie coronacrisis V&R Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving
11 jun: Evaluatie coronacrisis
V&R en Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving bieden gemeenten als onafhankelijke partij gezamenlijk een evaluatie van de coronacrisis aan. Lees meer over ons aanbod.
Q&A coronavirus afgesloten
10 jun: Q&A Coronavirus afgesloten
Via de Q&A coronavirus deelden we actuele informatie over handhaving, OOV, jeugd en veiligheid en ondermijning om gemeenten te ondersteunen bij hun vragen en aanpak.
Team stadstoezicht gemeente Tilburg
10 jun: Jack van Son over team Stadstoezicht Gemeente Tilburg
Interview met Jack van Son over team stadstoezicht gemeente Tilburg. "Vroeger werd het grootste deel van de tijd aan de basistaken besteed (o.a. honden, afval en parkeren), nu is dat ongeveer de helft van de tijd”.
Ondermijning veiligheid en handhaving
18 mei: Doorpakken op Ondermijning
Welke stappen zet je als gemeente om tot een professionele aanpak van ondermijning te komen? AVH helpt het proces van signaal naar actie effectief en met daadkracht in te richten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met onderwerpen uit de wereld van veiligheid en handhaving.