Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving als specialist in advies op ondermijning

De vermenging van de onderwereld met de bovenwereld is al jarenlang een groot maatschappelijk probleem. Er is landelijk veel aandacht voor ondermijning. Verschillende organisaties, zowel landelijk als ook provinciaal en regionaal hebben een rol in de aanpak. De één is daarin verder dan de ander. Hoe vult u deze rol in?

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving biedt u hierin graag ondersteuning. Met onze jarenlange kennis en ervaring, maar ook door onze pragmatische aanpak zorgen we voor een effectieve ondersteuning op verschillende aspecten van ondermijning. Ons aanbod richt zich op zowel de organisatorische inrichting en strategische koers, als op de gehele operationele aanpak van ondermijning binnen uw organisatie. Kortom, samen zorgen we ervoor dat uw organisatie in beweging komt tegen ondermijning.

Ons aanbod richt zich vooral op beleid, detachering, training, onderzoek en versterken informatiepositie. De behoefte aan ondersteuning in de aanpak van ondermijning kent verschillende vormen. Maatwerk is hierbij vaak van toepassing. Om die reden bieden we geïnteresseerde partijen de mogelijkheid om geheel vrijblijvend gebruik te maken van een adviesgesprek met onze adviseurs. In dit gesprek wordt de situatie besproken. Op basis daarvan wordt de behoefte geconcretiseerd en adviseren we over de vervolgstappen. Ook bespreken we de gewenste samenwerking. Daarbij is het mogelijk gebruik te maken van de kennis en expertise van onze partners binnen de Veiligheid en Handhaving Groep: Bureau Beke, Falcon Academie en In-Sync.

Onze adviseurs én specialisten ondermijning Lukas, Michele en Femke vormen het aanspreekpunt voor geïnteresseerde partners. Binnenkort volgt meer informatie; we houden u dan ook graag op de hoogte!