Aangenaam kennis te maken!

Misschien schudt u binnenkort de hand van onze nieuwe adviseur Evert van de Pol.
Per 1 juni start hij bij Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving.

Misschien schudt u binnenkort de hand van onze nieuwe adviseur Evert van de Pol. Per 1 juni start hij bij Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving. Evert komt vanuit de Veiligheidsregio Holland Midden, waar hij negen jaar als beleidsmedewerker (gemeentelijke) crisisbeheersing werkte. In deze functie was hij niet alleen een spin in het web tussen besturen, gemeenten en organisaties, maar ook adviseur van de coördinerend gemeentesecretaris.

De opdrachten die Evert gaat oppakken liggen logischerwijs op het vlak van veiligheid, maar hij zal ook ingezet worden voor verandertrajecten binnen handhavingsteams. Hierbij is hij inzetbaar als adviseur en als interim-beleidsmedewerker binnen het domein OOV en sociale veiligheid. In Evert vindt u een gedreven, integere en sociale persoonlijkheid die met veel enthousiasme werkt en graag de verbinding zoekt tussen beleidsterreinen, teams, afdelingen en organisaties:

“Elke opdracht dient een doel en samen wil ik er alles aan doen om de klus te klaren. Ik geniet van complexe omgevingen waarbij ik op een creatieve manier zoek naar tastbare en werkbare oplossingen. Ik geniet van het slim combineren van ideeën, visies en gedachten. Tegelijkertijd neem ik het voortouw in projecten of organisaties op basis van een gezamenlijke visie. Daarmee kan ik verschillende niveaus en posities binnen en buiten organisaties verbinden.”

Mag Evert een vraagstuk binnen uw gemeente of organisatie oppakken of kan hij uw organisatie tijdelijk versterken? Neem voor
een vrijblijvende kennismaking contact met ons op.