Welkom Mick Ferwerda

Adviseur Mick Ferwerda is in januari 2020 bij AVH gestart. Hij gaat diverse thema’s op het gebied van handhaving onderzoeken en uitwerken om gemeenten te ondersteunen.

Mick maakt vanaf januari 2020 onderdeel uit van het AVH team. Als adviseur gaat hij diverse thema’s op het gebied van Handhaving onderzoeken en uitwerken om zodoende gemeenten te ondersteunen bij actuele onderwerpen. Hij begeleidt daarbij enkele landelijke werkgroepen en biedt een inhoudelijke bijdrage met zijn onderzoekende houding en beleidsadvisering. Zijn doel is om samen met gemeenten de verdere professionalisering van handhavingsteams vorm te geven.

Mick is een sociale en integere persoonlijkheid met een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Vol enthousiasme gaat hij analytisch te werk om alleen of in teamverband uitdagingen aan te gaan en veiligheidsvraagstukken daadkrachtig aan te pakken.

Binnen de Politie Oost-Nederland heeft Mick bij de Recherche Arnhem zijn masterthesis geschreven. Zijn afstudeerstage is onderdeel geweest van de Bestuurskundige masterspecialisatie Besturen van Veiligheid die hij aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heeft gevolgd. In de masterthesis ‘Catching Scum with Scrum’ heeft Mick onderzoek gedaan naar de effecten van Agile werken volgens de Scrum methodiek, om zo een bijdrage te leveren aan het innoveren en het verhogen van de kwaliteit van de opsporing. Het adviseren in complexe veiligheidsvraagstukken binnen het openbaar bestuur motiveert hem en doet hij graag.

Kennismaken met Mick?

Wilt u kennismaken met Mick? Neem gerust contact op door te bellen naar 06 42 49 46 64 of via e-mail: mick@veiligheidenhandhaving.nl.