AVH zoekt medior adviseurs

Ter uitbreiding van ons team van adviseurs is Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) op zoek naar nieuw talent. Wij zoeken twee medior adviseurs om ons team te versterken op het gebied van Veiligheid en Handhaving binnen de publieke sector. Heb jij je eerste stappen gezet binnen de advieswereld en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en een omgeving waarin jouw visie echt wordt gehoord? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel het talent dat wij zoeken.

Wat ga je doen?

Binnen Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving zul je als adviseur bij verschillende opdrachtgevers worden ingezet in diverse rollen. Hierbij kun je denken aan projecten als:

  • Teamontwikkeling binnen een team van handhavers;
  • Beleidsmedewerker 2.0 op het gebied van veiligheid en handhaving van een middelgrote gemeente;
  • Strategische visievorming op het gebied van veiligheid en handhaving;
  • Schrijven van (proces)verbeterplannen;
  • Implementatie van verbeteringen.
Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste kandidaat met enige jaren werkervaring als adviseur (3-5 jaar), bij voorkeur binnen de publieke sector. Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bij voorkeur een bestuurskundige/bedrijfskundige of aanverwante opleiding. Je bent in staat om strategisch te denken op (afdelings)managementniveau, maar weet deze strategische visie ook om te zetten naar concrete verbeterplannen en uitvoering. Om dit goed te kunnen doen werk je planmatig en projectgestuurd en ben je zeer zelfstandig. Uiteraard vraag je waar nodig (intern) om hulp en koppel je zowel intern (binnen AVH) als extern (naar je opdrachtgever) terug.

Je bent in staat om op meerdere niveaus te verbinden en voelt je thuis in een mannenwereld én de publieke sector. Je hebt een pragmatische blik, waarbij je niet schroomt om de waaromvraag te blijven stellen. Daarnaast ben je bestuurlijk sensitief.

Wie zijn wij?

AVH is in 2016 opgericht door Alwin de Lijster en Gert-Jan Schippers vanuit de gedachte dat advies binnen de overheid ook anders kan. (Strategische) adviesrapporten hoeven niet altijd dikke boekwerken te zijn en een adviseur moet ook daadwerkelijk advies leveren. Die visie heeft ervoor gezorgd dat AVH is gegroeid tot een sterk merk binnen de advieswereld. Onze focus ligt op het professionaliseren van handhavingteams en het adviseren op het gebied van veiligheid.

Hoe werken wij graag met jou samen?

Binnen AVH zijn we een hecht team dat graag met elkaar samenwerkt. We houden van vrijheid in onze manier van werken. Dat vertaalt zich sterk door in onze organisatiecultuur. Tijd- en plaats onafhankelijk helpt ons om ons werk goed te kunnen doen. Als team komen we vaak samen op kantoor in Zeist om samen te werken en af te stemmen, maar we werken ook veel bij de opdrachtgevers in het land.

Samenwerken met jou en met externe partijen doen we vooral op basis van vertrouwen en individuele verantwoordelijkheid. In het team is respect voor elkaar en openheid naar elkaar toe. Onze cultuur laat zich intern omschrijven als informeel en open.

Hoe verder?

Ben je na het lezen van bovenstaande omschrijving enthousiast geworden over de rol en ons team? Stuur dan uiterlijk 17 november je cv en motivatie (max 1 A4) naar info@veiligheidenhandhaving.nl ten name van Alwin de Lijster/Gert-Jan Schippers.

Nog niet helemaal overtuigd of de functie iets voor jou is, maar smaakt het wel naar meer? Mail in dat geval gerust naar bovenstaand adres of bel naar Sanne Wakker (een van onze adviseurs) op 06 – 12 44 55 79.