Even voorstellen: Anneke Hoeve

Begin maart mochten we ook Anneke Hoeve als adviseur in ons team verwelkomen: "ik ben iemand die vooruitdenkt en oplossingsgericht is."

Begin maart mochten we ook Anneke als adviseur in ons team verwelkomen. Ze stelt zich graag hieronder even voor:

‘Afgelopen anderhalf jaar heb ik gewerkt voor de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) in Utrecht. Deze locatie was opgericht om de opgelopen achterstanden van de asielaanvragen weg te werken. Eerst heb ik daar gewerkt als ondersteuner en daarna als dossiervoorbereider. Het was een bijzondere en leerzame ervaring om onderdeel te zijn van dit project en de IND. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie IVK een stage gelopen bij gemeente IJsselstein en Montfoort. Daar heb ik mij beziggehouden met de implementatie van het Digitaal Opkopers Register (DOR). Mijn eindscriptie heb ik geschreven voor gemeente Rotterdam, waar ik onderzoek heb gedaan naar de samenwerking in de HIT-aanpak.

Nu start ik met een nieuwe uitdaging bij AVH. Een functie waarbij ik aan de slag kan met verschillende thema’s binnen veiligheid en handhaving. Kortom, waarvoor ik geleerd heb en waar mijn interesses liggen. Dat maakt dat ik veel zin heb om aan de slag te gaan als adviseur. Werken bij AVH is voor mij een leuke uitdaging en kans om mij verder te ontwikkelen en verdieping aan te brengen in mijn vakgebied.

Naast mijn nuchtere persoonlijkheid ben ik iemand die vooruitdenkt en oplossingsgericht is. Ik ben sociaal en betrokken en kijk uit naar het werken met mijn nieuwe collega’s en opdrachtgevers.

Maak kennis met Anneke

Neem contact op door te bellen met 06 24 98 80 22  of via e-mail: anneke@veiligheidenhandhaving.nl.