AVH biedt nu ook Cyber Security Awareness training

Eigen weerbaarheid begint met het vergroten van het bewustzijn in de eigen organisatie. Daarom biedt AVH uw gemeente en medewerkers nu ook deze awareness training.

Cyber Security is ook voor gemeenten steeds belangrijker en een actueel veiligheidsthema. Als professional binnen het veiligheidsdomein heeft u belang bij een veilige werkomgeving en de bescherming van de eigen organisatie tegen cybercriminaliteit.

EIGEN WEERBAARHEID VERGROTEN
Heeft u echter een beeld van de digitale veiligheid van uw organisatie? Veel gemeenten en hun medewerkers zijn zich onvoldoende bewust van de digitale risico’s die ze lopen. Cybercriminaliteit komt voortdurend en op grote schaal voor. De snelheid waarmee digitale bedreigingen zich ontwikkelen is aan de orde van de dag. Eigen weerbaarheid begint met het vergroten van het bewustzijn in de eigen organisatie. Daarom biedt AVH in samenwerking met Schippers-IT u en uw medewerkers deze awareness training.

Met de Cyber Security Awareness training krijgt u handreikingen over welke maatregelen je kan treffen als organisatie, maar ook als individuele medewerker. U leert onder andere:

  • Uw apparaten correct te versleutelen
  • Uw wachtwoorden veilig in te stellen en te beheren
  • De invloeden van E-mail, Social Media en de digitale omgeving
  • Hoe u kunt handelen zodra u een gevaar herkent
  • Vertrouwder te zijn binnen de digitale wereld
  • Hoe uw privézaken invloed kunnen hebben op de organisatie en vice versa

Contacturen: 2 dagen

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving organiseert regelmatig trainingen. Meer weten of op zoek naar een training die bij uw organisatie past? Neem contact op met Gert-Jan Schippers om de mogelijkheden te bespreken: 06 11 36 68 47 of stuur een e-mail.