AVH opent nieuwe vestiging in Meppel

AVH opent nieuwe vestiging in Meppel

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) opent een nieuwe vestiging in Meppel. In aanvulling op het hoofdkantoor in Driebergen-Rijssenburg neemt AVH zijn intrek in een kantoorpand aan de Blankenstein in Meppel. “We kiezen voor nauwe verbinding met onze opdrachtgevers in Noord-Nederland.”

Verbinding met onze opdrachtgevers en partners

De opening van het nieuwe kantoor past bij de cultuur van AVH om vanuit verbinding en verdieping samen te werken. “We zijn een organisatie die graag in nauw contact staat met onze opdrachtgevers en partners. Daarom vinden we het belangrijk om lokaal daadwerkelijk aanwezig te zijn in de regio’s waar we actief zijn”, zegt directeur Ralph Gesink.

 

Lokaal talent

Het kantoor in Meppel wordt direct bemenst door een aantal adviseurs. AVH is al samenwerkingspartner van diverse gemeentes in Noord-Nederland in het domein handhaving en veiligheid. “Bij AVH streven we ernaar om de wereld een stukje veiliger te maken en de belangrijkste samenwerkingspartner van de (semi)overheid te zijn binnen ons vakgebied”, zegt Ralph Gesink. “Hier past bij dat we benaderbaar en lokaal aanwezig willen zijn. Ook willen we graag lokaal talent aantrekken om ons team te versterken.” Doordat AVH het team uitbreidt met lokaal talent, wordt lokale kennis en expertise gebundeld met de kennis die AVH door heel Nederland heeft opgebouwd. AVH is ook strategisch partner van landelijke organisaties. Denk hierbij aan ministeries, Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), G40-netwerk, M150-netwerk, BOA Platform en Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

 

Opening vestiging

Begin dit jaar nam AVH de sleutel van het nieuwe kantoor in ontvangst en de ruimte is inmiddels ingericht en gedecoreerd. Alhoewel de eerste werkzaamheden rustig vanuit de nieuwe vestiging worden opgestart, wordt de officiële opening van het kantoor op 26 en 27 maart 2024 gevierd met openingsevents voor ons netwerk.

 

Over AVH

AVH is sinds 2016 actief als samenwerkingspartner van de (semi)overheid op het gebied van de thema’s veiligheid, criminaliteit en handhaving. In 2016 zijn we gestart als Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving. Vanaf 2022 is AVH onderdeel geworden van de Veiligheid en Handhaving Groep (VHG). VHG bestaat op dit moment uit drie op zichzelf staande bedrijven:

 

– Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving – samenwerkingspartner in het creëren van een veilige leefomgeving

– Bureau Beke, gespecialiseerd in onderzoek van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit – onderzoek op het terrein van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit

– Falcon Academie voor Veiligheid en Handhaving – opleidingsbureau voor professionals die werkzaam zijn in de verschillende veiligheidsdomeinen

 

De VHG heeft anno 2024 meer dan 200 (semi)overheidsinstellingen mogen ondersteunen, adviseren en/of begeleiden. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onderzoeken, adviezen, trainingen en door adviseurs in te zetten op locatie.