AVH start samenwerking met Meld een Vermoeden in aanpak ondermijning

Om onze dienstverlening in de aanpak van ondermijning verder te verstevigen zijn we een samenwerking gestart met Meld een Vermoeden. De app Meld een Vermoeden ondersteunt professionals in het melden van vermoedens van ondermijning en om dit bij de juiste regisseur te krijgen. De regisseur kan binnen het systeem de opvolging vormgeven en een terugkoppeling geven aan de melder. Op deze manier is het mogelijk om informatie en signalen van professionals en contacten met burgers op een slimme manier te registreren voor het inzetten van interventies.

Deze insteek past bij onze filosofie dat het belangrijkste in de aanpak ondermijning is om de informatiepositie van gemeenten te vergroten en van daaruit gerichte interventies te kunnen doen. Door deze samenwerking kunnen we gemeenten hierin beter ondersteunen. Niet alleen door het adviseren op een effectieve aanpak van ondermijning en de organisatorische inbedding hiervan, maar nu ook met een passend registratiesysteem. Met als uiteindelijke doel om tot effectieve interventies en resultaten te komen.

We kijken uit naar een mooie samenwerking met Meld een Vermoeden en de resultaten die we samen kunnen bereiken. Wilt u meer weten over onze visie op de aanpak ondermijning en het gebruik van de Meld een Vermoeden app? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u hier graag meer over.