Bert Lockx partner AVH

Vanaf 1 januari 2020 start Bert Lockx als partner binnen AVH. Naast zijn werk als adviseur en interim-manager gaat hij zich inzetten voor het verder versterken van ons bureau.

Met gepaste trots mogen we aankondigen dat Bert Lockx vanaf 1 januari 2020 start als partner binnen AVH.

Bert is al sinds 2016 als ZZP’er verbonden aan AVH. We hebben al veel mooie ontwikkelopdrachten met
elkaar mogen doen. Om onze samenwerking verder te verstevigen hebben we Bert benoemd als partner binnen ons bureau. Bert blijft inzetbaar als adviseur en interim-manager. Daarnaast zal hij zich inzetten voor het verder versterken en professionaliseren van ons bureau. Hiermee kunnen wij gemeenten nog beter van dienst zijn en ondersteunen.

Bert heeft jarenlange ervaring binnen het veiligheids- en handhavingsdomein. Hij startte zijn carrière bij de politie. Na jarenlange ervaring op straat en als leidinggevende maakte hij de overstap naar het handhavingsdomein. Daarnaast heeft hij een bedrijfskundige master afgerond. Bert heeft niet alleen diverse gemeenten ondersteund in de ontwikkeling naar een professionele handhavingsorganisatie, hij heeft ook ruime ervaring binnen het bredere veiligheidsdomein. Hij heeft onder andere gewerkt bij de gemeente Amsterdam, Leiden, Amstelveen en Den Helder.

Naast zijn werk bij AVH is Bert coach voor directies van bedrijven.

KENNISMAKEN MET BERT?

Neem gerust contact op door te bellen naar 085 401 64 09 of via e-mail: bert@veiligheidenhandhaving.nl.