Even Voorstellen: Camiel Lentjes

Per 1 juni 2022 start Camiel Lentjes als manager bij AVH. "Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van zowel de collega's als ook de verdere professionalisering van de organisatie zelf."

We stellen graag onze nieuwe collega Camiel Lentjes voor.  Met zijn komst versterken wij ons team met een manager die jarenlange ervaring heeft met het bouwen en aansturen van teams en organisaties. Door zijn kennis en ervaring bij zowel bureaus, als bij gemeenten en omgevingsdiensten kan hij zich goed verplaatsen in de behoeften en ambities van medewerkers en opdrachtgevers. Vanuit oprechte interesse brengt hij beiden verder op een manier die bij hen past.

Met zijn gedrevenheid, enthousiasme en humor draagt Camiel graag bij aan een goede werksfeer. Hij krijgt vooral energie van het ontwikkelen en motiveren van mensen op basis van hun ambities en talenten. Zijn creativiteit om het soms net iets anders te doen komt daarbij goed van pas. Daarnaast heeft hij een bedrijfsmatige blik, is hij scherp op het behalen van doelen en gaat hij op zoek naar kansen, ontwikkelingen en samenwerkingen.

Camiel: “Bij Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving ga ik een hele mooie uitdaging aan. Een team met gedreven professionals die vanuit hun passie bijdragen aan maatschappelijk belangrijke opgaven. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van zowel de collega’s als ook de verdere professionalisering van de organisatie zelf.”

Maak kennis met Camiel Lentjes

Neem contact op door te bellen met 06 13 13 91 30 of via e-mail: camiel@veiligheidenhandhaving.nl

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Camiel.