Daniva van der Wiel gestart bij AVH

Sinds februari 2020 is ons team uitgebreid met de komst van Daniva. Ze wil zich graag als adviseur inzetten om gemeenten te ondersteunen bij de doorontwikkeling naar een professionele handhavingsorganisatie. 

We zijn heel blij dat Daniva van der Wiel deze week bij AVH is gestart. Met haar bachelor Europese Studies en master Crisis and Security Management op zak is ze breed opgeleid en op meerdere vlakken als adviseur inzetbaar. Gedurende haar master heeft ze stage gelopen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, directie Veiligheidsbeleid. Gedurende deze stage heeft ze zich beziggehouden met politiek-sensitieve en complexe veiligheidsvraagstukken.

Daniva is een sociale en gedreven persoonlijkheid. Daarnaast staat haar persoonlijkheid synoniem voor betrouwbaarheid. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg. Zo heeft ze onder andere stage gelopen in Rusland. Daarnaast neemt Daniva graag initiatief. Deze eigenschappen zet ze vanzelfsprekend in bij de opdrachten. Iedere opdracht voert ze vol positiviteit en motivatie uit om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen. Daniva wil zich graag inzetten om gemeenten te ondersteunen bij de doorontwikkeling naar een professionele handhavingsorganisatie.

Kennismaken met Daniva?

Wilt u kennismaken met Daniva? Neem gerust contact met haar op door te bellen naar 06 15 49 45 08 of via e-mail: daniva@veiligheidenhandhaving.nl.