Eerste M150 bijeenkomst handhaving een feit

Op 24 januari organiseerde AVH de eerst bijeenkomst voor leidinggevenden handhaving van middelgrote gemeenten. Doel: ontmoeting, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.

Veel nieuwe gezichten vanuit alle hoeken van het land en na de eerste kennismaking kwamen de gesprekken snel los. Veel herkenning bij elkaar, mooie discussies en goed om van elkaar te leren.

ONTMOETING, ERVARINGEN UITWISSELEN, VAN ELKAAR LEREN
Op donderdag 24 januari organiseerde Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving de eerste bijeenkomst voor leidinggevenden handhaving van middelgrote gemeenten: de M150. Er kwamen 35 coördinatoren, teamleiders, afdelingshoofden van handhavingsteams naar Houten. Het doel van de bijeenkomst was ontmoeting, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Vanuit AVH ondersteunen we graag de versterking van dit onderlinge netwerk en de vergroting van kennis. Dit doen wij ook voor het G40 platform.

Na een inloop met lunch volgde een korte uitleg en kennismaking door AVH. Daarna werden in groepjes verschillende thema’s besproken (bijvoorbeeld informatiegestuurd handhaven). Ook peilden we de behoeftes aan onderwerpen voor toekomstige bijeenkomsten. Al met al was er tijd te kort en konden we terugzien op een geslaagde, interactieve middag.

VOLGENDE BIJEENKOMST
De volgende bijeenkomst is al gepland. Nog geen mail van ons ontvangen hierover en bent u wel leidinggevende bij een 25k+ gemeente, neem dan gerust contact met ons op via info@veiligheidenhandhaving.nl