Evaluatie coronacrisis

V&R en Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving bieden gemeenten als onafhankelijke partij gezamenlijk een evaluatie van de coronacrisis aan. Lees meer over ons aanbod.

De eerste periode van de coronacrisis ligt achter ons. We weten dat u uw handen er vol aan heeft gehad en dat dat nog steeds zo is. Toch is het nu tijd om de eerste periode te evalueren en om vooruit te kijken. V&R en AVH kunnen als onafhankelijke partij deze evaluatie gezamenlijk voor u uitvoeren.

In samenhang evalueren

V&R en AVH overzien samen een breed pallet aan taakgebieden. V&R op het gebied van bevolkingszorg en AVH vanuit Openbare Orde en Veiligheid en handhaving. De disciplines zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de gemeentelijke aanpak van de coronacrisis en daarom goed om in samenhang te evalueren.

Aanbod evaluatie

We stellen een set relevante vragen op, gericht op onderstaande vier hoofdvragen. Deze versturen we digitaal naar de gemeentesecretaris, de AOV-er en het hoofd handhaving. Vervolgens worden deze personen geïnterviewd door een adviseur van V&R en AVH. De bevindingen werken we uit in een praktisch adviesrapport.

De vier hoofdvragen van de evaluatie:

  1. Hoe heeft de crisisorganisatie (binnen de gemeente) gefunctioneerd?
  2. Hoe zijn de reguliere werkzaamheden gewaarborgd?
  3. Hoe heeft de handhavende organisatie gefunctioneerd?
  4. Hoe is de veerkracht van de medewerkers?
Interesse?

Omdat de aanpak van de coronacrisis per gemeente verschilt, bieden wij de evaluatie op maat aan. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op:

Adviesbureau voor veiligheid en handhaving

T: 085 40 16 409
E: info@veiligheidenhandhaving.nl

V&R


T: 076 79 96 076

E: info@v-r.nl
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]