Even voorstellen: Abdelhak Belkasmi

We stellen graag Abdelhak Belkasmi voor. Hij is een mensgerichte professional en leidinggevende met oog voor het team en de samenleving.

Wij zijn enthousiast om onze nieuwe collega Abdelhak Belkasmi voor te stellen. Abdelhak is een mensgerichte professional en leidinggevende die oog heeft voor het team waarmee hij samenwerkt alsook de samenleving waar we het voor doen.

Met zijn jarenlange kennis binnen het zorg-, jeugd- en veiligheidsdomein en zijn politieke ervaring is hij bij uitstek de persoon om complexe problemen aan te pakken. Hij brengt energie, plezier en professionaliteit mee waardoor hij in staat is om samenwerkingsverbanden naar een volgend niveau te tillen. Abdelhak heeft de afgelopen jaren als strategisch adviseur en manager OOV ervaring opgedaan bij de gemeenten Amsterdam en Zaanstad.

Abdelhak zal zich de komende tijd richten op het bouwen van een nieuw bedrijf op het gebied van zorg, jeugd en veiligheid. Binnenkort vertellen we daar meer over. Ook zal hij een gemeente gaan ondersteunen als stadsmarinier complexe wijkaanpak. Daarnaast is hij tijdelijk beschikbaar voor opdrachten binnen dit domein.

Maak kennis met Abdelhak

Neem contact op door te bellen met 06 21 34 09 62 of via e-mail: abdelhak@veiligheidenhandhaving.nl.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Abdelhak