Even voorstellen: Anouk Driessen

Vanaf 1 december zal Anouk Driessen als junior adviseur ons team komen versterken. Anouk wil zich graag inzetten voor lokale onderwerpen die het verschil maken voor de samenleving.

Vanaf 1 december zal Anouk Driessen als adviseur ons team komen versterken. Door haar bachelor Bestuurskunde en master Crisis & Security Management kijkt Anouk met een brede blik naar veiligheidsvraagstukken.

Naast haar studie heeft ze allerlei kansen aangegrepen om zichzelf te ontwikkelen. Zo is Anouk bij diverse gemeenten werkzaam geweest en heeft ze stage gelopen bij de Koninklijke Luchtmacht. Deze ondernemendheid en assertiviteit kenmerkt haar. Anouk gaat graag nieuwe uitdagingen aan en neemt verantwoordelijkheid. Dit doet ze op een integere en communicatief sterke wijze.

Anouk wil zich graag inzetten voor lokale onderwerpen die het verschil maken voor de samenleving. Het werken bij het Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving past dan ook helemaal bij haar. Anouk kijkt er naar uit om te werken met allerlei vraagstukken en gemeenten te ondersteunen bij hun ontwikkeling op dit gebied.

Kennismaken met Anouk? 

Wilt u kennis maken met Anouk? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06 21 25 03 52 Of via e-mail: anouk@veiligheidenhandhaving.nl