Even voorstellen: Chantal Spanjer

Chantal Spanjer is vanaf 1 februari ons team komen versterken als financieel medewerker. "Ik wil met mijn ruime administratieve ervaring ervoor zorgen dat alle administratieve processen goed blijven lopen en overzichtelijk zijn"

We verwelkomen nog een nieuwe medewerker, namelijk Chantal! Zij gaat ons team ondersteunen als financieel medewerker. Hieronder stelt zij zich voor:

“Mensen om mij vinden mij een gezellig, eerlijk en open persoon. Ik hou van structuur en ben erg zorgvuldig en gedreven in wat ik doe. Daarom voel me daarom erg thuis op een “financiële” administratie. Daarnaast hou ook erg van gezelligheid en daar hoort voor mij dan ook een dosis gezonde humor bij.

Ik heb voor AVH gekozen, omdat ik mij hier gelijk op mijn plek voelde. Een leuk, open en gezellig team, een plek waar je jezelf kan zijn en er ruimte is voor je persoonlijk ontwikkeling. Ik wil met mijn ruime administratieve ervaring ervoor zorgen dat alle administratieve processen goed blijven lopen en overzichtelijk zijn.”