Even voorstellen: Leanne Sixma

Een nieuw jaar, een nieuwe collega in ons team! Leanne Sixma ging begin januari als adviseur bij ons aan de slag. Ze stelt zich graag even voor:

“Een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland door kennis en kunde te delen en mij te buigen over diverse handhavings- en veiligheidsgerelateerde vraagstukken, dat is waarom ik bij AVH aan de slag ga!

Ik ben enthousiast en leergierig. Met mijn frisse blik duik ik graag in veiligheidsvraagstukken waarin ik mijn opgedane ervaring en kennis uit de hulpverlening verder kan verdiepen. Door te brainstormen komen er vaak interessante nieuwe ideeën tot stand. Betekenisvol bezig zijn is mijn drijfveer.

Ik wil zorg en veiligheid samenbrengen

Ik heb een studieachtergrond in de Sociale Wetenschappen en Interventiecriminologie en werkervaring in zowel het veiligheidsdomein als het zorgdomein. Binnen het veiligheidsdomein was ik voor een integraal project de verbindende factor tussen de beleidsmedewerkers en de uitvoerend medewerkers van verschillende organisaties binnen de justitiële context. Vervolgens ben ik de praktijk ingedoken en als adviseur gaan werken voor het Leger des Heils reclassering. Hier schreef ik rapportages over cliënten, begeleidde ik cliënten en schreef ik adviezen over de kans op recidive. Bij veel cliënten bleek er een zorgvraag achter het delict verscholen te gaan, wat mij intrigeerde. Ik ben mij dan ook gaan verdiepen in de geestelijke gezondheidszorg. Als onderzoeksmedewerker en coördinator behandelevaluaties heb ik mij bij GGz Centraal beziggehouden met innovatieve projecten binnen de langdurige klinische psychiatrie. 

Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging; een baan waar ik beide werelden (zorg en veiligheid) kan samenbrengen. AVH biedt mij de kans om als adviseur aan de slag te gaan op diverse onderwerpen binnen de handhaving en veiligheid. Ik heb een breed takenpakket met veel verantwoordelijkheid wat het tot dynamische functie maakt. Ik denk dat ik hier op mijn plaats ga zijn en het team goed kan aanvullen. Mijn enthousiasme, toegankelijkheid en drive om te verbinden zullen hierbij van pas komen.  

 Kortom, ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en kom graag een (digitaal) kopje thee drinken om kennis te maken.“

Maak kennis met Leanne Sixma

Wilt u kennismaken met Leanne Sixma? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06 – 21 25 03 52 of via e-mail: leanne@veiligheidenhandhaving.nl.