Even voorstellen: Lorenzo Mahadewsing

Ontmoet Lorenzo Mahadewsing. Hij is inzetbaar als operationeel leidinggevende voor handhavingsteams.

“Het toewerken naar een veilige maatschappij en leefomgeving is waar ik mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Ik wil niet alleen praten over hoe onze maatschappij veilig en leefbaar zou moeten worden. Ik ga hier het liefst zelf actief mee aan de slag. Dit doe ik dan graag samenwerkend met ketenpartners.

Mijn carrière heeft voor het overgrote deel in het teken gestaan van werken aan veiligheid. Dit blijkt wel uit mijn beroepsverleden als beroepsmilitair, bij de politie en binnen diverse gemeentelijke handhavingsorganisaties.

Na wat uitstapjes te hebben gemaakt naar andere branches, bleek dat ik steeds weer terug werd getrokken richting het veiligheidsdomein. Gedurende die uitstapjes leerde ik mezelf kennen als iemand die een ‘drive’ heeft voor veiligheid, coaching en procesverbetering. Met laatstgenoemde onderwerpen heb ik veel ervaring.

Werken bij AVH geeft mij de mooie uitdaging om projectmatig bij diverse gemeenten aan de slag te gaan en met mijn creativiteit een verbeteringsslag te maken, bij zowel de organisatie als de medewerkers.”

Maak kennis met Lorenzo Mahadewsing

Wilt u kennismaken met Lorenzo Mahadewsing? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06 2136 0946 of via e-mail: lorenzo@veiligheidenhandhaving.nl