Even voorstellen: Mari Carmen Rivera Campos

Mari Carmen Rivera Campos is vanaf 1 december ons team komen versterken als management ondersteuner. "Het is mijn passie om te plannen, organiseren en het administratief ondersteunen en ontzorgen van anderen".

We verwelkomen nog een nieuwe medewerker, namelijk Mari Carmen! Zij gaat ons team ondersteunen als office manager. Hieronder stelt zij zich voor:

“Tijdens en na mijn studie, International Business and Languages, heb ik ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Zo heb ik de laatste jaren gewerkt als Consultant bij LVTPR. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de planning en administratie van projecten. Het onderhouden van klantrelaties, administratief ondersteunen van diverse teams en het organiseren van bijeenkomsten was een groot onderdeel van mijn werkzaamheden.

Mensen omschrijven mij als een enthousiast, doortastend, kritisch en zorgzaam persoon. Je zou kunnen zeggen dat structuur aanbrengen in mijn bloed zit. Het is mijn passie om te plannen, organiseren en het administratief ondersteunen en ontzorgen van anderen.

Ik zie Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving als een uniek en veelzijdig bureau. Het lijkt mij daarom ook een mooie uitdaging om ervoor te kunnen zorgen dat alle administratieve processen binnen het AVH goed verlopen waardoor de adviseurs zich optimaal kunnen inzetten om uiteindelijk voor een veilige en leefbare samenleving te kunnen zorgen.”