Even voorstellen: Michele van Donge

Michele van Donge vult ons team aan als ervaren professional en leidinggevende in het fysieke- en veiligheidsdomein.

We zijn heel blij met de komst van Michele van Donge in ons team. Michele is een ervaren professional en leidinggevende in het fysieke- en veiligheidsdomein. Na zestien jaar bij de politie maakte zij de overstap naar diverse gemeenten. En nu, na veertien jaar, geeft de stap naar AVH haar de kans om bij verschillende organisaties aan de slag te gaan in kortlopende en langlopende projecten. Dit past goed bij haar karakter en deze ervaringen kan zij weer meenemen in toekomstige opdrachten.

Michele is een mensgerichte denker en doener die zoekt naar de toegevoegde waarde. Ze is leidend geweest bij diverse teamontwikkelingstrajecten, waarbij ze met een mensgerichte aanpak het werken vanuit de bedoeling centraal stelt.

Ze heeft gevoel voor de politiek-bestuurlijke dynamiek in organisaties en doorziet de werking van organisaties vanuit diverse gevraagde rollen. Vanuit haar bestuurskundige achtergrond is zij in staat breed naar vraagstukken te kijken. Beschouwend wanneer het moet, maar vooral ook versnellend en doorpakkend wanneer het nodig is. Haar recent afgeronde academische bachelor Nederlands recht heeft haar weer de nodige aanvullende bagage gegeven.

Maatschappelijke ontwikkelingen hebben haar interesse om aansluitend het beste uit organisaties te halen. Ze heeft oog voor ontwikkeling en wil graag het beste uit teams, medewerkers en haarzelf halen, maar altijd gericht op de juiste balans tussen werk en privé.

Maak kennis met Michele van Donge

Neem contact op door te bellen met 06 41 27 93 05 of via e-mail: michele@veiligheidenhandhaving.nl

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Michele.