Even voorstellen: Mika Ruwaard

Mika Ruwaard is vanaf 1 februari ons team komen versterken. "Ik zie mijzelf als een dienstverlenend en oplossingsgericht persoon. Ik kan daarbij data analyseren en verbanden leggen om zo tot conclusies te komen."

We verwelkomen een nieuwe stagiair, namelijk Mika! Hieronder stelt hij zich voor:

“Tijdens mijn studie Integrale Veiligheidskunde merkte ik al gauw dat openbare orde en veiligheid mij aansprak. Binnen dat gebied was ik dan ook op zoek naar een stage. In het derde jaar kwam ik terecht bij toezicht en handhaving van de gemeente Alphen aan de Rijn. Daar werd ik geïntroduceerd in het handhavingsvak en heb ik veel geleerd over de taken en bevoegdheden van gemeentelijke handhavers. Daarnaast heb ik mijzelf bezig gehouden met de informatiepositie van Informatiegestuurd handhaven. Hiervoor had ik een echte ‘hendheving’ en ‘playmobil-politie’ gedachte over de handhavers, echter veranderde dat snel. Na de meeloopstage had ik het plan om verder te gaan met handhaving. Zodoende ben ik bij het Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving gekomen.

Ik zie mijzelf als een dienstverlenend en oplossingsgericht persoon. Ik kan daarbij data analyseren en verbanden leggen om zo tot conclusies te komen. Ik kijk er enorm naar uit om de komende maanden onderzoek te doen bij het AVH.”