Even voorstellen: Nils Krüger

Welkom Nils Krüger in ons AVH-team! Met zijn komst als adviseur breiden wij ons team uit met een echte verbinder en bouwer binnen veiligheid en handhaving.
30 april 2021

Met gepaste trots verwelkomen we vanaf 1 mei Nils Krüger in ons AVH-team. Met de komst van Nils als adviseur versterken wij ons team met een echte verbinder en bouwer. Nils krijgt energie van veiligheidsvraagstukken door echt te luisteren wat er speelt om het vervolgens in verbinding doortastend op en aan te pakken. Met zijn komst kunnen wij onze opdrachtgevers en partners nog beter van dienst zijn en ondersteunen.

Nils heeft een bestuurskundige achtergrond. Hij heeft jarenlange werkervaring opgedaan als leidinggevende, programma- en projectmanager, beleidsadviseur en accountmanager. Dit deed hij binnen meerdere onderdelen van het veiligheidsdomein, waaronder toezicht en handhaving, crisisbeheersing, openbare orde en veiligheid en de bestrijding van ondermijnende criminaliteit.

Nils is een overtuigende doelgerichte netwerker met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling, een aanstekelijk enthousiasme en een natuurlijke gedrevenheid. Hij is op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Van operationeel tot strategisch niveau kan hij op het juiste abstractieniveau analyseren en is hij een uitstekende sparringpartner. Groot denken is bij hem klein beginnen. Door zijn pragmatische instelling kan hij uitstekend organiseren, inspireren, motiveren, schrijven en (on)gevraagd adviseren om zo goed in te spelen op de behoefte en vraag van de opdrachtgevers.

Nils: “Na een periode van constructieve en warme gesprekken heb ik de stap genomen om Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving te gaan versterken. Het voelt als een warm bad en ik vind het fijn om deel uit te mogen maken van deze kundige, pragmatische en ambitieuze familie. Ik kan niet wachten om opdrachtgevers en partners te helpen en ondersteunen met hun vragen en uitdagingen in veiligheid en handhaving.”

Nils is breed inzetbaar op het gebied van interim-management, beleidsontwikkeling en programma- en projectmanagement.

Maak kennis met Nils Krüger

Wilt u kennis maken met Nils Krüger? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06-11846906 of via e-mail: nils@veiligheidenhandhaving.nl.