Even voorstellen: Paul Van Oorschot

Half oktober verwelkomden we adviseur Paul Van Oorschot in ons team. "Met mijn opgedane ervaring, in combinatie met mijn passie en enthousiasme voor het veiligheidsdomein, draag ik graag mijn steentje bij."

Half oktober verwelkomden we adviseur Paul Van Oorschot in ons team. Hij stelt zich graag aan u voor:

“Tijdens mijn studie Criminologie ben ik erachter gekomen dat het thema veiligheid bij mij past. In mijn master Forensische Criminologie heb ik stagegelopen op het gebied van problematische jeugdgroepen. Over dit onderwerp heb ik ook mijn scriptie geschreven. Het werd toen voor mij duidelijk dat ik mezelf hier verder in wilde ontwikkelen.  Deze kans kreeg ik als regisseur aanpak jeugdoverlast bij een gemeente. Hier heb ik de aanpak van jeugd in de praktijk mee mogen maken.

Met deze opgedane ervaring, in combinatie met mijn passie en enthousiasme voor het veiligheidsdomein, wil ik mijn steentje bijdragen om organisaties te helpen met vraagstukken die passen binnen het domein. Daarnaast wil ik mezelf graag verder ontwikkelen in de breedte van het veiligheidsdomein. Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving lijkt mij hier de perfecte plek voor.

Mijn omgeving beschrijft mij als een enthousiast, energiek, sociaal en hardwerkend persoon die vooral mensen probeert te verbinden en samen naar oplossingen toe wil werken. Met mijn kennis en expertise, in combinatie met hoe ik ben als persoon, ben ik er klaar voor om de uitdaging bij Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving aan te gaan.”

Maak kennis met Paul Van Oorschot

Wilt u kennis maken met Paul Van Oorschot? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06 15 49 45 08 of een e-mail te sturen naar: paul@veiligheidenhandhaving.nl.