Even voorstellen: Richella Wieme

Richella Wieme is vanaf 14 april ons team komen versterken als adviseur. "Met mijn verfrissende blik vanuit de psychologie wil ik mijn steentje bijdragen om een verschil te maken voor de samenleving"
28 april 2021

We verwelkomen nog een nieuwe medewerker, namelijk Richella Wieme! Zij gaat ons team ondersteunen als adviseur. Hieronder stelt zij zich voor:

“Tijdens mijn master Applied Cognitive Psychology merkte ik dat ik steeds meer geboeid raakte met het onderwerp veiligheid. Voor mijn master hield ik me al bezig met brandveiligheid en leefbaarheid in studentencomplexen. Maar na het schrijven van een adviesrapport over multitasken tijdens noodritten bij de politie, wist ik zeker dat ik me ook wilde verdiepen in handhaving.

Als mensen mij moeten omschrijven zouden ze de woorden creatief, enthousiast, doener, kritisch en open-minded gebruiken. Daarnaast ben ik ook een echt mensenmens en voer ik graag diepe gesprekken.

Met mijn verfrissende blik vanuit de psychologie wil ik mijn steentje bijdragen om een verschil te maken voor de samenleving. Ik grijp de uitdaging van werken als adviseur bij Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving dan ook met beide handen aan.”

Maak kennis met Richella Wieme

Wilt u kennis maken met Richella Wieme? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06 24 98 80 22 of via e-mail: richella@veiligheidenhandhaving.nl.