Even voorstellen: Rick Weldam

Rick Weldam zal vanaf 1 december als junior adviseur ons team versterken. Hij kijkt ernaar uit om een bijdrage te leveren aan veranderingen.

Vanaf 1 december zal Rick Weldam als adviseur ons team komen versterken. Hij stelt zich graag even voor:

“Afgelopen half jaar heb ik gewerkt bij de ABN AMRO. Daar hield ik mij als specialist bijzonder beheer bezig met klanten die in financiële problemen verkeerden. Door middel van motiverende gespreksvoering probeerde ik hen te stimuleren om na te denken hoe zij hieruit konden komen en hoe zij voor zichzelf een gezonde financiële levensstijl konden creëren. Daarvoor heb ik vier jaar gewerkt als operator binnen het Team Technisch Toezicht van de Politie Midden-Nederland. Daar was ik onderdeel van de operationele uitvoering van cameratoezicht voor verschillende gemeenten. Tijdens mijn studie Integrale Veiligheidskunde heb ik stage gelopen bij de gemeenten Montfoort en IJsselstein. Daar zorgde ik ervoor dat er een gedegen evaluatie omtrent cameratoezicht op tafel kwam en dat het proces cameratoezicht geoptimaliseerd werd.

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving is voor mij een geweldige uitdaging en stap om nog meer ervaring op te doen en mijn kennis te verbreden. De kennis die ik vergaard heb uit de beroepspraktijk hoop ik nu ook op beleidsniveau te kunnen toepassen. De veelzijdigheid van het werk zie ik als een kans om mijzelf te blijven pushen om tot het uiterste te gaan. Ik kijk er naar uit om met mijn nieuwe collega’s aan de slag te gaan en een bijdrage te kunnen leveren aan een positieve verandering bij de opdrachtgevers.

Ik ben een echte verbinder en met mijn open houding weet ik iedereen op zijn gemak te stellen. Ik weet snel de juiste mensen bij elkaar te brengen om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast zit plannen in mijn bloed en werk ik zeer gestructureerd. Ik ben enorm leergierig en heb een ongekende drang om mijzelf te blijven ontwikkelen.”

Kennismaken met Rick? 

Wilt u kennis maken met Rick? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06 25 15 89 20 Of via e-mail: Rick@veiligheidenhandhaving.nl