Even voorstellen: Robert van Waardenberg

Welkom Robert van Waardenberg in het AVH-team! Met zijn komst als adviseur breiden wij ons team uit met een echte doener, verbinder en bouwer binnen veiligheid en handhaving.

Met gepaste trots verwelkomen we vanaf 1 september Robert van Waardenberg in ons AVH-team. Met de komst van Robert als adviseur versterken wij ons team met een echte doener, verbinder en bouwer. Robert krijgt energie van het werken met teams en teamleden, aan het helder krijgen van prioriteiten om deze vervolgens daadkrachtig op te pakken.

Robert heeft een politie- en gemeentelijke (handhavings-) achtergrond. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in verschillende rangen en functies bij de politie en als manager bij de gemeente binnen meerdere onderdelen van het veiligheidsdomein (toezicht en handhaving, crisisbeheersing, evenementen en openbare orde en veiligheid). Omdat hij ook als teammanager VTH en Beheer openbare ruimte heeft gewerkt, heeft hij de noodzaak van integraal werken ervaren en omarmd.

Robert is een operationeel leidinggevende. Hij is in staat lastige thema’s, zoals verzuimmanagement en weerstanden, binnen teams vanuit de basis en vanuit de verbinding te adresseren. Zijn opleiding tot registercoach helpt hem om leidinggevenden en medewerkers te blijven zien, te luisteren en (team-)problemen vervolgens doortastend aan te pakken. Dankzij zijn achtergrond en ervaring met (Boa-) examens en -opleidingen kan hij bovendien de verplichte trajecten van permanente her- en bijscholing begeleiden.

‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’

Vanuit zijn overtuiging dat je lokale problemen het beste kunt oplossen met de inbreng van bewoners en ondernemers, werkt hij graag sámen met hen aan de veiligheid in hun stad. Door zijn vakkennis, gedrevenheid, eerlijkheid en enthousiasme kan hij netwerken opbouwen en onderhouden. Zijn credo daarbij is: ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt.’  Met zijn pragmatische instelling, vakkennis en organisatievermogen kan hij steeds inspringen op de vraag van de opdrachtgever én van partners in de (veiligheids-) keten.

Robert: “Na een tip van een collega heb ik contact opgenomen met Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde het fijn en vertrouwd om binnen te stappen bij een professionele en gedreven organisatie. Daarom heb ik de overstap gemaakt. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en opdrachtgevers door advies, coaching en ondersteuning te helpen bij de uitdagingen die voor ons liggen.”

Robert is breed inzetbaar op het gebied van interim-management, verzuimmanagement, beleidsontwikkeling, coaching en examentrainingen.

Maak kennis met Robert van Waardenberg

Wilt u kennis maken met Robert van Waardenberg? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06 – 40 53  04 53 of via e-mail: robert@veiligheidenhandhaving.nl.