Even voorstellen: Solange Jacobsen

Welkom Solange Jacobsen! De afgelopen dertien jaar specialiseerde zij zich in online jeugdcultuur en ondersteunt zij organisaties in het onderwijs, zorg-, jeugd- en veiligheidsdomein.

We stellen graag onze nieuwe collega Solange Jacobsen voor. Solange is een positief ingestelde aanpakker en verbinder voor wie de online (belevings)wereld van opgroeiende (risico)jeugd weinig geheimen heeft. De afgelopen dertien jaar specialiseerde zij zich in online jeugdcultuur. Zij ondersteunt organisaties in het onderwijs, zorg-, jeugd- en veiligheidsdomein die voor de uitdaging staan om mee te bewegen met de impact van een gemedialiseerde samenleving. Wat moet je ermee, wat kún je ermee en hoe organiseer je dat?

“Ik krijg energie van organisaties vooruit helpen. Met open houding helder krijgen wat er speelt, wat er nodig is en met de mouwen opgestroopt aan de slag gaan. Het liefst doe ik dat in een multidisciplinair team waarin ik kan inspireren maar ook geïnspireerd word. Ik bijt me graag vast in alles wat nieuw is en maak me dat snel eigen. Mijn ‘default’ werkhouding bij uitdagingen en tegenslag is die van ‘yes, we can’, maar ik blijf daarbij een realistische kijk houden op planning, budget en resultaat.”

Solange zal zich de komende tijd samen met Abdelhak Belkasmi richten op het bouwen van een nieuw bedrijf op het gebied van zorg, jeugd en veiligheid. Binnenkort vertellen we daar meer over. Daarnaast werkt zij als projectleider Online Weerbaarheid voor de stedelijk samenwerkende jongerenwerk- en veldwerkorganisaties in Amsterdam.

Maak kennis met Solange

Neem contact op door te bellen met 06 11 29 81 68 of via e-mail: solange@in-sync.nl

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Solange