In-sync: Resultaatgericht samenwerken in het netwerk van Zorg en Veiligheid

8 september 2022

 

 

Graag delen we het goede nieuws dat we gestart zijn met de samenwerking met In-sync.

In-sync is een nieuw advies- en trainingsbureau dat zich richt op het ontwikkelen van medewerkers, teams en afdelingen die dagelijks bezig zijn met de aanpak van multiproblematiek. Vraagstukken waar In-sync zich mee bezighoudt liggen op het snijvlak van zorg en veiligheid en hebben betrekking op kwetsbare groepen in onze samenleving. Thema’s die daar onder vallen zijn bijvoorbeeld jeugd en veiligheid, woonoverlast, radicalisering, huiselijk geweld, verwarde personen en zorgfraude.

Wij zijn blij met deze nieuwe partner, want de complexe vraagstukken die wij tegenkomen in het land vragen om specifieke kennis en ervaring. De meerwaarde van In-sync is dat zij deze kennis en ervaring toepassen in het organiseren van verbinding tussen verschillende domeinen die voor een integrale aanpak essentieel is.

 

“We geloven niet dat de aanpak van multiproblematiek eenvoudig is en makkelijk anders kan. We geloven wel dat het effectiever en duurzamer kan door het ánders te doen. Niet de domeinen of beleidsmatige categorieën moeten leidend zijn, maar de betrokken professionals die samen naar het totale plaatje kijken. Daar ligt onze kracht; in het helpen ontwikkelen en organiseren daarvan.”

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.in-sync.nl of neem contact op voor een kennismaking via: @Abdelhak Belkasmi (0626958342).

In-sync is onderdeel van de Veiligheid en Handhaving Groep.