Junior adviseur veiligheid en handhaving (gesloten)

We zoeken een junior adviseur Veiligheid en Handhaving. Solliciteren kan tot en met 12 oktober.

Wij zijn op zoek naar een junior adviseur! Heb jij je universitaire opleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan binnen het domein van Veiligheid en Handhaving? Zoek je uitdaging met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en een omgeving waarin jouw bijdrage er echt toe doet? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de nieuwe collega die wij zoeken.

WIE ZIJN WIJ?
Adviesbureau voor Veiligheid en Handhandhaving (AVH) ondersteunt gemeenten bij het creëren van een veilige leefomgeving. Dit doen wij door ons in te zetten voor de professionalisering van handhavingsteams, het versterken van ketensamenwerking en inhoudelijke advisering op veiligheidsthema’s binnen en buiten de gemeentelijke organisatie.

AVH is opgericht door Alwin de Lijster en Gert-Jan Schippers vanuit de gedachte dat advies binnen de overheid ook anders kan. (Strategische) adviesrapporten hoeven niet altijd dikke boekwerken te zijn en een adviseur moet ook daadwerkelijk advies leveren. Die visie heeft ervoor gezorgd dat AVH is gegroeid tot een sterk merk binnen de advieswereld.

HOE WERKEN WIJ SAMEN?
Binnen AVH zijn we een hecht team dat graag met elkaar samenwerkt. We houden van vrijheid in onze manier van werken. Dat vertaalt zich sterk door in onze organisatiecultuur. Tijd- en plaatsonafhankelijk werken helpt ons om ons werk goed te kunnen doen. Als team komen we geregeld samen op kantoor in Zeist om samen te werken, af te stemmen en elkaar te inspireren. Natuurlijk werken weook veel bij de opdrachtgevers door het land.

Samenwerken met jou en met externe partijen doen we vooral op basis van vertrouwen en individuele verantwoordelijkheid. In het team is er openheid en respect voor elkaar. Onze cultuur laat zich dan ook intern omschrijven als informeel en open.

WAT GA JE DOEN?
Je wordt als projectmedewerker of adviseur ingezet op leuke ontwikkelprojecten binnen het domein Veiligheid en Handhaving. Je werkt hierbij in een ondersteunende rol en onder verantwoordelijkheid van een van onze senior adviseurs. De projecten zijn divers van aard. Je kunt denken aan:

 • Het ondersteunen van de uitvoering van een strategisch beleidsplan 2.0 op het gebied van veiligheid en handhaving van een middelgrote gemeente.
 • Bijdragen aan de teamontwikkeling van een team van handhavers.
 • Het verbeteren van de samenwerking van gemeenten en ketenpartners.
 • Het helpen vormen van een strategische visie op het gebied van veiligheid en handhaving.
 • Het schrijven van verbeterplannen en de implementatie hiervan.
 • Het ondersteunen van het management bij het professionaliseren van het team, bijvoorbeeld het organiseren van handboeien, het schrijven van een handboek handhaving, beleidsnotities maken en het coachen van handhavers.

Als junior adviseur kun je verschillende rollen vervullen binnen een opdracht, maar je zult vooral ondersteunend worden ingezet. Denk hierbij aan het uitwerken van interviews, het mede begeleiden van denksessies, het uitwerken van conceptnotities en het inplannen en voorbereiden van bijeenkomsten. Je werkt in samenwerking met een van onze senior adviseurs en zorgt samen voor een mooi resultaat van de opdracht.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en wil graag in een adviesrol of beleidsfunctie binnen de publieke sector werken.
 • Je bent geïnteresseerd en voelt je thuis in het handhavings- en veiligheidsdomein en wilt een bijdrage leveren aan een veilige omgeving.
 • Je bent procesmatig sterk onderlegd en vindt het een uitdaging om organisaties in beweging te krijgen.
 • Je staat stevig in je schoenen en je vindt het geen probleem om verschillende projecten tegelijkertijd te doen.
 • Je bent communicatief vaardig, legt gemakkelijk verbinding met mensen en je vindt het leuk om inhoudelijk sterk te staan.
 • Projectmatig werken voelt voor jou als een tweede natuur. Je werkt zelfstandig en weet je werk goed te organiseren. Je bent in staat om tijdig terug te koppelen en bij collega’s om input te vragen.

HOE VERDER?
Enthousiast geworden over deze mooie rol en ons team? Stuur dan je cv en motivatie (max 1 A4) voor 12 oktober naar info@veiligheidenhandhaving.nl ten name van Alwin de Lijster/Gert-Jan Schippers. Wij nemen vervolgens contact met je op aan de hand van je sollicitatie.

Nog niet helemaal overtuigd of de functie van junior adviseur iets voor jou is, maar smaakt het wel naar meer? Mail in dat geval gerust naar bovenstaand adres of bel naar 085 – 401 64 09.