Toe aan de volgende stap in je carrière?

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving heeft de opleiding voor Boa-Coördinatoren vernieuwd en doorontwikkeld naar de Leergang Boa-Coördinatoren.

“We hebben de setting van de opleiding als zeer positief ervaren. Een groep van acht personen, komende vanuit verschillende teams, gaf voldoende stof om te delen en te sparren met elkaar. Het inzicht van de leiderschapsstijlen is waardevol en gebruiken we in ons dagelijks werk. Het helpt te snappen waarom je iedere collega op een eigen manier moet benaderen en aansturen. Vanuit de opleiding zijn we ons nog meer bewust van onze interne voorbeeldfunctie. Het helpt als wij in ons werk laten zien wat de gewenste werkwijze is.” Rocky en Patricia, gemeente Capelle a/d IJssel

Leergang Boa-Coördinatoren

In de Leergang Boa-Coördinatoren leiden we je in vijf dagen op tot bekwame boa-coördinator. In het programma gebruiken we de kennis en ervaring die AVH binnen veel organisaties en gemeenten door de jaren heen heeft opgebouwd. 

We spelen in op de behoefte van iedere deelnemer. Op die manier kun je concrete stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling, als mens en als (aankomend) coördinator. De docenten coachen je tijdens de opleidingsdagen en zijn tot ver na de opleiding voor je beschikbaar. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Download dan onze brochure en meld je aan. Docent is Martin van Steensel.

Nog enkele plaatsen beschikbaar in 2020

Kan je ook theoretische- en praktische ondersteuning gebruiken in je rol als (aankomend) Boa-coördinator? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de leergang op 22 oktober. Bel naar 085 – 401 64 09 of stuur een e-mail naar info@veiligheidenhandhaving.nl.

Leergang vanaf 22 oktober (nog 4 plaatsen beschikbaar)

  • Donderdag 22 oktober
  • Donderdag 5 november
  • Donderdag 19 november
  • Donderdag 3 december
  • Donderdag 17 december

Naast de Leergang Boa-Coördiatoren bieden we (aankomend) coördinatoren die geen achtergrond als opsporingsambtenaar hebben een juridische dag. Tijdens deze dag geven we inzicht in het juridische deel van het boa-vak. Het is een dag die een krachtige bijdrage levert om meer inzicht in de taakstelling en bevoegdheden van de handhaver te krijgen. 

Juridische Trainingsdag (optioneel) 

  • 26 november 2020