Opdracht voor Interim-manager afdeling VTH

voor een middelgrote gemeente zoeken wij per direct een interim-manager voor de afdeling VTH.

Wij zijn voor een middelgrote gemeente in het midden van het land per direct op zoek naar een interim-manager voor 36 uur voor een periode van 6 maanden.

 

WAT BRENG JE VOOR DEZE OPDRACHT MEE
Je gaat uitdagingen niet uit de weg en je weet wat werken in een politiek-bestuurlijke omgeving van jou en je team vraagt. Je weet hoe je een groep professionals moet inspireren, motiveren en coachen om de doelen van de afdeling en de organisatie te bereiken. Je hebt zeer ruime werkervaring in een soortgelijke functie en je hebt brede ervaring in het coachen van professionals. Je bent onafhankelijk, stevig en beschikt over een gezonde dosis creativiteit. Tegelijkertijd sta je in verbinding met je omgeving. Je hebt een integrale blik.

 

JOUW ACHTERGROND

  • Je hebt een academisch denk- en werkniveau.
  • Je hebt relevante kennis en ervaring op het gebied van (integrale) veiligheid, vergunningverlening en handhaving en verandertrajecten.
  • Inhoudelijke kennis van bestuurlijke, beleidsmatige en strategische uitgangspunten in het werkveld.
  • Inzicht in het dynamisch en complex sociaal-maatschappelijke, financieel-economische en politiek- bestuurlijke krachtenveld en vertaling van ontwikkelingen naar de afdeling.
  • Vaardig in het formuleren, uitdragen en verdedigen van beleid.

 

BELANGSTELLING OM TE REAGEREN?
Ben je na het lezen van bovenstaande omschrijving enthousiast geworden over deze interim opdracht? Stuur dan je reactie en CV naar info@veiligheidenhandhaving.nl t.a.v. Gert-Jan Schippers.

Wil je meer informatie? Mail in dat geval gerust even naar bovenstaand e-mailadres of bel naar 085 – 401 64 09.