Opzet bedrijf Zorg en Veiligheid

AVH heeft jarenlang ervaring in het veiligheidsdomein. Om een volgende stap te zetten lanceren we een nieuw bedrijf waarin we expertise samenbrengen op het gebied van zorg en veiligheid.

AVH heeft jarenlang ervaring in het veiligheidsdomein. Om een volgende stap te zetten lanceren we een nieuw bedrijf waarin we expertise samenbrengen op het gebied van zorg en veiligheid. Hiermee willen we focussen op vraagstukken die een integrale aanpak nodig hebben en waarbij verbinding en samenwerking tussen de ketens zorg en veiligheid bepalende succesfactoren zijn.

We hebben Abdelhak Belkasmi en Solange Jacobsen gevraagd om dit op te zetten. Zij zullen dit de komende tijd samen met de expertise die er binnen AVH is uitwerken.

ALLEEN BEN JE SNELLER, MAAR SAMEN KOM JE VERDER

De aanpak van zorg en veiligheid binnen gemeenten wordt altijd uitgevoerd door verschillende afdelingen en professionals. Altijd met veel passie en inzet. Om resultaten te behalen is het altijd nodig om samen te werken. Zowel intern als extern: “Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”. Dit gegeven is niet nieuw en zal iedereen omarmen. Toch blijkt het binnen het zorg- & veiligheidsdomein niet altijd eenvoudig. Vraagstukken zijn complex en samenwerking verloopt vaak stroef. Met ons nieuwe bedrijf willen we zowel inhoudelijk bijdragen met kennis en visie als ook ondersteunen in het faciliteren en organiseren van de samenwerking. Door zij-aan-zij en dus naast de professionals in de praktijk te staan, met kennis vanuit de praktijk, met passie, mensgericht, met oog voor de professional en de casus.

INTERESSANT?

Over hoe dit verder vorm krijgt en eruit gaat zien houden we je op de hoogte. Heb je inzet nodig op het gebied van zorg en veiligheid of wil je meedenken, neem dan contact op met Abdelhak of Solange, via onderstaande gegevens:

Abdelhak Belkasmi
Abdelhak@veiligheidenhandhaving.nl
06 21340962

Solange Jacobsen
Solange@veiligheidenhandhaving.nl
06 53361800