Moeite met het vinden van goede handhavers?

Met onze kennis van de markt en van (online) recruitment zetten wij ons in om de juiste persoon voor uw handhavingsteam te vinden. Personeel met draag- en veranderkracht, zoals managers, beleids- en uitvoerende medewerkers.

Handhavingsteams zijn volop in ontwikkeling. Ze krijgen steeds meer taken en verantwoordelijkheden. Dit vraagt om kwalitatief goed personeel met ruime praktijkervaring en gedegen kennis van de inhoud. Personeel met draag- en veranderkracht, zoals managers, beleids- en uitvoerende medewerkers.

Wij nemen de werving en selectie uit handen

Het vinden van deze mensen is vaak een hele uitdaging dat veel tijd en energie kost. Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving en Foqus Advies hebben daarom de handen ineen geslagen om u zoveel mogelijk van de werving en selectie uit handen te nemen. Met onze kennis van de markt en van (online) recruitment zetten wij ons in om de juiste persoon voor uw team te vinden.

Ons aanbod

  • De inzet van een social media-campagne waarbij we heel gericht potentiële kandidaten in de regio benaderen.
  • Het actief zoeken naar en benaderen van potentiële kandidaten via onze eigen netwerken (searchen).
  • Het voeren van gesprekken met kandidaten die aan de vereisten voldoen. Bij een positief gesprek, dragen we de kandidaten voor aan uw organisatie. 

Voorafgaand aan de werving maakt de recruiter een afspraak voor een (telefonisch) gesprek om de exacte eisen en wensen helder in beeld te brengen zodat we effectief kunnen zoeken. 

De werving kunnen wij (na akkoord) snel opstarten en zal maximaal zes weken in beslag nemen. Indien we eerder geschikte kandidaten kunnen aanbieden, zullen we dit doen.

Zoekt u personeel? Neem dan contact op met Gert-Jan Schippers voor een vrijblijvend gesprek. Download hier onze folder.