Programma netwerkbijeenkomst van 28 maart

Bijeenkomst over het opbouwen en onderhouden van samenwerkingsrelaties. Het thema is: 'Regie pakken vanuit eigen kracht!'

Op donderdag 28 maart organiseren we van 12:30 – 15:30 uur een informatieve netwerkbijeenkomst voor leidinggevenden handhaving met als thema ‘Regie pakken vanuit eigen kracht!’.

Het programma is bekend: 
Tijdens de bijeenkomst deelt Dennie Wauben, clusterleider Handhaving bij de gemeente Kerkrade, zijn ervaringen met het opbouwen en onderhouden van samenwerkingsrelaties vanuit ‘zijn’ handhavingsteam.

Na deze introductie gaan we in een interactieve workshop aan de slag met bouwstenen voor een gezonde samenwerking. Deze bouwstenen plaatsen we vanuit een sterk zelfbewustzijn van handhavingsteams. De opbrengst van deze workshop wordt door AVH vormgegeven in een infographic en beschikbaar gesteld.

Na afloop, is er gelegenheid om tijdens een hapje en een drankje nader kennis met elkaar te maken en ervaringen te delen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Aanmelden is wel noodzakelijk via info@veiligheidenhandhaving.nl of neem voor nog meer informatie contact op: 085 – 401 64 09.

We zien u graag op donderdag 28 maart!