Programma themabijeenkomst Veiligheid van 12 november

Bijeenkomst voor leidinggevenden en/of medewerkers Veiligheid van middelgrote gemeenten met als onderwerp: ‘de gemeentelijke aanpak op het thema mensenhandel’.

Op dinsdag 12 november organiseren we van 12:30 – 15:30 uur in Houten een themabijeenkomst voor leidinggevenden en/of medewerkers Veiligheid van middelgrote gemeenten. Het onderwerp is: ‘de gemeentelijke aanpak op het thema mensenhandel’.

HET PROGRAMMA
Tijdens de bijeenkomst deelt Lotte Niederer, ketenregisseur Mensenhandel Oost-Brabant, haar ervaringen met de gemeentelijke aanpak van het thema Mensenhandel. Zij gaat in op ervaringen van gemeenten in haar gebied.

Na de introductie van Gert-Jan Schippers en de presentatie van Lotte Niederer is er ruimte voor discussie. Daarmee bieden we u een interactieve bijeenkomst vol nieuwe inzichten en handvatten voor de aanpak in uw gemeente.

Na afloop kunt u tijdens de borrel nader kennis met elkaar maken en ervaringen delen.

KOMT U OOK?
Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Aanmelden is wel noodzakelijk via info@veiligheidenhandhaving.nl of neem voor nog meer informatie contact op: 085 – 401 64 09.

We zien u graag op dinsdag 12 november!