Even voorstellen: Ralph Gesink

Welkom Ralph Gesink in ons AVH-team! Met zijn komst vanaf 1 november als salesmanager en interim-manager versterken wij ons team met een echte verbinder die passie heeft voor veiligheid en handhaving.

Met gepaste trots verwelkomen we vanaf 1 november Ralph Gesink in ons AVH-team. Met de komst van Ralph als salesmanager en interim-manager versterken wij ons team met een echte verbinder die passie heeft voor veiligheid en handhaving. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers en partners nog beter van dienst zijn en ondersteunen.

Ralph heeft jarenlange ervaring binnen het veiligheids- en handhavingsdomein. Hij startte zijn carrière bij defensie, waarna hij de overstap maakte naar de gemeente Assen. Binnen de gemeente Assen heeft hij verschillende functies mogen bekleden, waarvan de laatste jaren als manager Vergunningen, Toezicht & Handhaving. Tijdens de Covid-19 crisisuitbraak werd hij benoemd als regievoerder handhaving Drenthe. Vanuit deze rol zorgde hij ervoor dat alle gemeenten en politie in Drenthe goed samenwerkten en dat de werkwijze van handelen en opereren gelijk was. 

Ralph is een verbinder, innovatief, gestructureerd en werkt vanuit de bedoeling. Door deze waarden en zijn ervaring binnen de overheid kan hij zich goed verplaatsen  in de behoefte en ambities van onze opdrachtgevers. Hij wil zorgen voor een prettige balans tussen onze opdrachtgevers en de organisatie, waarbij hij de kracht van de medewerkers inzet zonder de klantwaarden uit het oog te verliezen. 

 Ralph: “Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving biedt mij een geweldige, nieuwe uitdaging. Het is een organisatie waarbij ze echt het verschil maken bij hun opdrachtgevers.  Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei van Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving.” 

Naast zijn functie als salesmanager is Ralph inzetbaar op het gebied van interim- en verandermanagement. Het team van AVH bestaat met zijn komst uit zestien adviseurs. Ieder met zijn of haar eigen expertise binnen het handhavings- en/of veiligheidsdomein om samen handhavingsteams verder te kunnen brengen. 

Kennismaken met Ralph Gesink? 

Wilt u kennis maken met Ralph of een vrijblijvend gesprek om te onderzoeken wat wij voor uw team kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op door te bellen met 06 21 46 28 47 Of via e-mail: ralph@veiligheidenhandhaving.nl