‘Nog meer bewust van onze voorbeeldfunctie’

Rocky en Patricia volgden afgelopen voorjaar de vijfdaagse boa-coördinator opleiding van Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving. Lees over hun ervaring.

Rocky en Patricia hebben een operationeel sturende en coachende rol in het handhavingsteam van de gemeente Capelle aan den IJssel. Beiden volgden afgelopen voorjaar de vijfdaagse boa-coördinator opleiding bij Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving. In het evaluatiegesprek met hen gaven ze hun reactie:

‘We hebben de setting van de opleiding als zeer positief ervaren. Een groep van acht personen, komende vanuit verschillende teams, gaf voldoende stof om te delen en te sparren met elkaar. Het inzicht van de leiderschapsstijlen is waardevol en gebruiken we in ons dagelijks werk. Het helpt te snappen waarom je iedere collega op een eigen wijze moet benaderen en aansturen. Vanuit de opleiding zijn we ons nog meer bewust van onze interne voorbeeldfunctie. Het helpt als wij in ons werk laten zien wat de gewenste werkwijze is.’

Informatie over de Boa-coördinator opleiding?

Kan je ook theoretische- en praktische ondersteuning gebruiken in je rol als coördinator? Hier vind je meer informatie over de inhoud van de opleiding. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de opleidingen die starten op 17 september of 22 oktober. Direct aanmelden kan via info@veiligheidenhandhaving.nl.