Samenwerking Bureau Beke en Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving

Vanaf 1 juni gaan Bureau Beke en Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving samenwerken. De bureaus zien elkaar als waardevolle aanvulling.

Samenwerking Bureau BekeWe delen heel graag het goede nieuws dat Bureau Beke en Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) vanaf 1 juni gaan samenwerken. Met het aankomende vertrek van Anton van Wijk bij Bureau Beke is Henk Ferwerda op zoek gegaan naar een nieuwe partner. In de samenwerking met AVH heeft hij deze gevonden.

Beide bureaus zien elkaar als waardevolle aanvulling in wat zij voor de opdrachtgevers kunnen betekenen. Bureau Beke biedt onderzoek en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit. AVH ondersteunt gemeenten op het gebied van veiligheid en handhaving met advies, detachering, coaching en training.

Henk Ferwerda blijft als inhoudelijk directeur verbonden aan Bureau Beke. Gert-Jan Schippers zal als algemeen directeur van Bureau Beke werkzaam zijn. Alwin de Lijster zal de financiële sturing verzorgen. Gert-Jan en Alwin blijven tegelijkertijd werkzaam als directeur van AVH. Beide bureaus behouden hun kantoor. Zij worden onderdeel van de nieuwe Veiligheid en Handhaving Groep, waarin meerdere specialismen binnen het veiligheids- en handhavingsdomein een plek zullen krijgen.

Bureau BekeAdviesbureau voor veiligheid en handhaving