Training Signalering Ondermijning

29 maart 2023

Omdat handhavers in toenemende mate met ondermijning in aanraking komen en signalering van ondermijnende criminaliteit in onze ogen niet zonder training in het takenpakket van BOA’s kan worden opgenomen, hebben we samen met Falcon Academie de Training Signalering Ondermijning ontwikkeld. 

 

Op weg naar een duurzame aanpak van ondermijnende criminaliteit - Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving

In deze training worden BOA-teams in één dag getraind in het herkennen van ondermijnende criminaliteit, de samenwerking met politie en andere ketenpartners, het onderscheiden van risicogebieden en de concrete acties die BOA’s kunnen ondernemen na het signaleren van ondermijnende criminaliteit.

De training wordt gefaciliteerd door Falcon Academie en gegeven door een Falcon docent en één van onze adviseurs op het gebied van ondermijning. De signalering ondermijning wordt als in-company training aangeboden en is specifiek bedoeld voor BOA’s die belast zijn met het signaleren van ondermijning.

Combinatie PAS-Training en Signalering Ondermijning

De training Signalering Ondermijning wordt ook aangeboden in combinatie met de training ProActief Signaleren van Falcon Academie en Bureau Beke. Door deze beide trainingen te combineren, wordt het signaleren van ondermijnings aangevuld met de PAS-methode om afwijkend gedrag en signalen van criminaliteit op straat te herkennen. Zo wordt tijdens deze gecombineerde training bijvoorbeeld gericht getraind op integrale controles.

Bekijk meer informatie over de Training Signalering Ondermijning op de website van Falcon Academie.

 

Heeft u een organisatorisch of beleidsmatig vraagstuk over ondermijning, bekijk dan ons ondermijningsaanbod of vraag direct een gratis ondermijningsconsult aan.

 

 

 

 

 

 

Advies nodig over ondermijning?

Lukas Verbiesen Veiligheid en Handhaving

Heb je hulp of advies nodig over de aanpak van ondermijning binnen jouw regio of gemeente? Maak dan nu een afspraak voor een gratis ondermijningsconsult met Lukas, één van onze ondermijningsexperts.