Uitdagende stageplek aangeboden (Gesloten)

Kom ons team tijdelijk versterken. Wij zoeken een stagiair voor 16 tot 40 uur op het snijvlak van marketing, communicatie en bedrijfskunde.

Wij zoeken een stagiair (voor 16 tot 40 uur) op het snijvlak van marketing, communicatie en bedrijfskunde om ons team tijdelijk te versterken. Ben jij bezig met een hbo-studie in de richting van de hiervoor genoemde vakgebieden? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel het talent dat wij zoeken.

WAT GA JE DOEN?
Binnen Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) krijg je als stagiair de mogelijkheid om een project te doen in lijn met je studie. Hiervoor gaan we samen de mogelijkheden verkennen, maar denk bijvoorbeeld aan projecten om onze bedrijfsvoering te verbeteren of onze zichtbaarheid als bureau sterker te maken. Daarnaast zul je als stagiair ingezet worden ter ondersteuning van met name onze marketeer, managementondersteuner en directeuren. Indien nodig ondersteun je ook onze adviseurs, mede afhankelijk van je opleidingsachtergrond. Het takenpakket is divers en kan per dag verschillen, maar je kunt denken aan de volgende taken:

  • Organiseren van (netwerk)bijeenkomsten en trainingen
  • Maken van afspraken met klanten
  • Opzetten van nieuwsbrieven, folders etc.
  • Maken en monitoren van urenoverzichten/actielijsten
  • Ontvangen van bezoekers
  • Meedenken en doen met marketingaspecten (website, LinkedIn etc).
  • Opzetten van presentaties

WIE BEN JIJ?
Natuurlijk zoeken wij het schaap met de vijf poten, maar dit ben je in ieder geval: je bent een enthousiaste kandidaat die de handen uit de mouwen weet te steken. Je bent secuur als het gaat om plannen en organiseren. Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk in de omgang met onze opdrachtgevers. Je denkt mee met de collega’s en hebt het lef om je mening te geven.

Daarnaast ben je taalvaardig en kun je goed overweg met Office pakketten.

Tenslotte volg je een opleiding aan het HBO (derde- of vierdejaars) en ben je, naast de uren voor je opdracht, ook nog eens minimaal twee dagen per week beschikbaar op ons kantoor in Zeist (op de dinsdag en woensdag). Duur van de stageperiode is in overleg, maar bij voorkeur voor langere periode (+/- 6 maanden).

Je hebt interesse in het domein Veiligheid en Handhaving en vindt het leuk om je hierin verder te verdiepen.

WIE ZIJN WIJ?
Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving is in 2016 opgericht door Alwin de Lijster en Gert-Jan Schippers vanuit de gedachte dat advies binnen de overheid ook anders kan. (Strategische) adviesrapporten hoeven niet altijd dikke boekwerken te zijn en een adviseur moet ook daadwerkelijk advies leveren. Die visie heeft ervoor gezorgd dat AVH is gegroeid tot een sterk merk binnen de advieswereld. Onze focus ligt op het professionaliseren van handhavingteams en het adviseren op het gebied van veiligheid.

HOE WERKEN WIJ GRAAG MET JOU SAMEN?
Binnen AVH zijn we een hecht team dat graag met elkaar samenwerkt. We houden van vrijheid in onze manier van werken. Dat vertaalt zich sterk door in onze organisatiecultuur. Tijd- en plaats onafhankelijk werken helpt ons om ons werk goed te kunnen doen. Als team komen we vaak samen op kantoor in Zeist om samen te werken en af te stemmen, maar onze adviseurs werken ook veel bij de opdrachtgevers in het land.

Samenwerken met jou en met externe partijen doen we vooral op basis van vertrouwen en individuele verantwoordelijkheid. In het team is respect voor elkaar en openheid naar elkaar toe.

HOE VERDER?
Ben je na het lezen van bovenstaande omschrijving enthousiast geworden over deze stage en ons team? Stuur dan je cv en motivatie (max 1 A4) naar info@veiligheidenhandhaving.nl ten name van Alwin de Lijster/Gert-Jan Schippers.

Nog niet helemaal overtuigd of dit iets voor jou is, maar smaakt het wel naar meer? Mail in dat geval gerust naar bovenstaand adres of bel naar Jettie Buitenhuis (marketeer): 06 – 2191 4355 of Kirsten Feenstra (managementondersteuner): 06 – 1567 1177.