Uitdagende stageplek (online) marketing en/of communicatie (Gesloten)

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving biedt een uitdagende stageplek voor een hbo-student richting marketing en communicatie.

Wij zoeken een stagiair (online) marketing en communicatie. Ben jij bezig met een hbo-studie richting marketing en/of communicatie? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel het talent dat wij zoeken.

WIE ZIJN WIJ?
Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving is in 2016 opgericht door Alwin de Lijster en Gert-Jan Schippers vanuit de gedachte dat advies binnen de overheid ook anders kan. (Strategische) adviesrapporten hoeven niet altijd dikke boekwerken te zijn en een adviseur moet ook daadwerkelijk advies leveren. Die visie heeft ervoor gezorgd dat AVH is gegroeid tot een sterk merk binnen de advieswereld. Onze focus ligt op het professionaliseren van handhavingsteams en het adviseren op het gebied van veiligheid.

WAT GA JE DOEN?
Binnen ons Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) krijg je als stagiair volop de mogelijkheid om een project of onderzoek te doen in lijn met je studie. Hiervoor verkennen we samen de mogelijkheden. Je zult verder ingezet worden ter ondersteuning van de werkzaamheden van de marketeer en de managementondersteuner.

Het takenpakket is divers en kan per dag verschillen, maar je kunt denken aan de volgende taken:

 • Het organiseren van bijeenkomsten;
 • Bedenken, opzetten en uitvoeren van online campagnes;
 • Bedenken, opzetten en uitvoeren van videomarketing;
 • Meewerken aan de inhoud van onze nieuwsbrief;
 • Verder uitwerken van de content strategie;
 • Plaatsen van content via social media en de website;
 • Uitvoeren van analyses naar aanleiding van geplaatste content;
 • Uitvoeren van een doelgroepanalyse;
 • Maken van afspraken met klanten;
 • Het verzorgen van een stand of presentatie;
 • Het bieden van administratieve ondersteuning;
 • Oppakken van ad hoc werkzaamheden;
 • Incidenteel notuleren van in-/externe overleggen.

WIE BEN JIJ?
Je bent enthousiast en wil graag de handen uit de mouwen steken. Je bent secuur als het gaat om plannen en organiseren. Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk in de omgang met onze opdrachtgevers. Je denkt mee met de collega’s en hebt het lef om je mening te geven.

Daarnaast ben je taalvaardig en kun je goed overweg met WordPress en Officepakketten. Kennis en ervaring met Adobe en/of videomarketing is een pré.

Tenslotte volg je een opleiding aan het HBO (derde- of vierdejaars) en ben je, naast de uren voor je opdracht, ook nog eens minimaal twee dagen per week beschikbaar op ons kantoor in Driebergen (op de dinsdag en woensdag). Duur van de stageperiode is in overleg.

Je hebt interesse in het domein Veiligheid en Handhaving en vindt het leuk om je hierin verder te verdiepen.

HOE WERKEN WIJ GRAAG MET JOU SAMEN?
Binnen AVH zijn we een hecht team dat graag met elkaar samenwerkt. We houden van vrijheid in onze manier van werken. Dat vertaalt zich sterk door in onze organisatiecultuur. Tijd- en plaatsonafhankelijk werken helpt ons om ons werk goed te kunnen doen. Als team komen we vaak samen op kantoor in Driebergen om samen te werken en af te stemmen, maar onze adviseurs werken ook veel bij de opdrachtgevers in het land.

Samenwerken met jou en met externe partijen doen we vooral op basis van vertrouwen en individuele verantwoordelijkheid. In het team is respect voor elkaar en openheid naar elkaar toe.

HOE VERDER?
Ben je na het lezen van bovenstaande omschrijving enthousiast geworden over deze stage en ons team? Stuur dan je cv en motivatie (max 1 A4) naar info@veiligheidenhandhaving.nl ten name van Alwin de Lijster/Gert-Jan Schippers.

Nog niet helemaal overtuigd of dit iets voor jou is, maar smaakt het wel naar meer? Mail in dat geval gerust naar bovenstaand adres of bel naar Jettie Buitenhuis (marketeer): 06 – 2191 4355 of Kirsten Feenstra (managementondersteuner): 06 – 1567 1177.