Maak kennis met Saskia Hofman

Met de komst van Saskia Hofman als adviseur en interim-manager versterken we ons team met een zeer ervaren handhavingsmanager, adviseur en coach.

Met gepaste trots mogen we vanaf 16 september Saskia Hofman verwelkomen in ons AVH team. Met de komst van Saskia als adviseur en interim-manager versterken we ons team met een zeer ervaren handhavingsmanager, adviseur en coach. Hiermee kunnen wij gemeenten nog beter van dienst zijn en ondersteunen.

Saskia heeft jarenlange ervaring binnen het veiligheids- en handhavingsdomein. Zij startte haar carrière bij de politie. Na jarenlange ervaring op straat en als leidinggevende maakte zij de overstap naar het handhavingsdomein. Saskia heeft diverse gemeenten mogen ondersteunen in de ontwikkeling naar een professionele handhavingsorganisatie. Haar laatste rol was die van teammanager handhaving bij gemeente Amersfoort waar ze een veranderopdracht heeft uitgevoerd.

Als persoon is Saskia warm en mensgericht. Door haar ervaring en doortastendheid komt ze snel tot de kern van de zaak. Ze weet mensen mee te nemen en aan haar te verbinden. Maar ze gaat de confrontatie ook niet uit de weg en benoemd wat ze ziet. Met een beetje humor en flair weet ze beweging te creëren waar dat nodig is.

Ik ben een people manager, verbindend, daadkrachtig en helder in communicatie. Mijn kracht is de verbinding leggen tussen de uitvoering en de strategische doelstellingen. Zo ben ik een betrouwbare en inhoudelijke gesprekspartner op operationeel-, tactisch- en strategisch niveau en lever ik advies op inhoud en ervaring.’

Saskia is inzetbaar op de terreinen Veiligheid en Handhaving als adviseur, coach en interim-manager.

Het team van AVH bestaat met haar komst uit zestien adviseurs. Ieder met zijn/haar eigen expertise binnen het handhavings- en/of veiligheidsdomein om samen uw team verder te kunnen brengen.

KENNISMAKEN MET SASKIA?
Wilt u kennismaken met Saskia? Neem gerust contact op door te bellen naar 06 14 854 140 of via e-mail: saskia@veiligheidenhandhaving.nl.