Welkom Carmen Schraven

Begin januari werd ons team ook uitgebreid met de komst van adviseur Carmen Schraven. Ze heeft zich onder andere verdiept in ‘de gemeentelijke rol bij criminele uitbuiting van Romakinderen’ en ‘het beleid rondom de misstanden binnen de prostitutie’.

Begin januari werd ons team ook uitgebreid door de komst van adviseur Carmen Schraven.

Met het behalen van haar bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen in Utrecht en haar master Crisis- and Securitymanagement aan de Universiteit Leiden heeft zij zich op verschillende vlakken opgeleid en ontwikkeld. Ze verdiepte zich onder andere door scriptieonderzoeken naar ‘de gemeentelijke rol bij criminele uitbuiting van Romakinderen’ en ‘het beleid rondom de misstanden binnen de prostitutie’. Met de opgedane kennis wil zij zich graag inzetten voor gemeenten en handhavingsteams en hun (door)ontwikkeling. Ook is zij inzetbaar ter ondersteuning bij veiligheids- en crisisvraagstukken.

Carmen is een ondernemend en sociaal persoon met een sterke focus op het aangaan van nieuwe uitdagingen en het nemen van verantwoordelijkheden en initiatieven. Deze eigenschappen zal zij vanzelfsprekend in gaan zetten bij de opdrachten. Elke opdracht zal zij vol enthousiasme oppakken. Door de combinatie van haar studies is Carmen op verschillende vlakken opgeleid en kan zij problemen gemakkelijk vanuit verschillende perspectieven benaderen. Op die manier is Carmen inzetbaar voor verschillende vraagstukken, zowel op het gebied van veiligheid als van handhaving.

KENNISMAKEN?
Kennismaken met Carmen? Dat kan! Neem contact met haar op via: carmen@veiligheidenhandhaving.nl of 06 48 47 70 26.