Welkom Johan Mandemaker!

Sinds september is Johan Mandemaker als adviseur verbonden aan AVH. Met zijn komst kunnen we gemeenten nog meer expertise en ondersteuning bieden, met name op het terrein van (woon)overlast.

Sinds september is Johan Mandemaker als adviseur verbonden aan AVH. En daar zijn we erg blij mee. Met zijn komst kunnen we gemeenten nog meer expertise en ondersteuning bieden, met name op het terrein van (woon)overlast.

Johan is een betrouwbare en ervaren partner wanneer er (complexe) onderwerpen in het veiligheidsdomein aangepakt moeten worden. Met name op het terrein van (woon)overlast. Hij doet dit op een daadkrachtige en resultaatgerichte manier waarbij oog en aandacht is voor de betrokkenen in het werkveld.

Johan is inzetbaar op de terreinen Openbare Orde en Veiligheid (inclusief radicalisering, high impact crime, drugs en geweld), het bestrijden en tegengaan van (woon)overlast en proces- en/of casusregie. Hij is ook ondersteunend op het terrein van (informatiegestuurde) handhaving en het maken van gebiedsscans.

Het team van AVH bestaat met zijn komst uit dertien adviseurs. Ieder met zijn/haar eigen expertise binnen het handhavings- en/of veiligheidsdomein om samen uw team verder te kunnen brengen.

Adviseur Johan Mandemaker Veiligheid en HandhavingKENNISMAKEN?
Wilt u kennismaken met Johan? Dat kan! Neem contact op door te bellen naar 085 – 401 64 09 of via e-mail: info@veiligheidenhandhaving.nl.